- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #26935 üzenetére
holnap dobok egy win reinstallt ami amúgy is esedékes. Aztán ha a csupasz rendszernél is ugyanez lesz akkor visszaküldöm szervizbe.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #26933 üzenetére
Nem volt mióta megvan. Tavaly december óta. Habár volt azóta szervizben alaplapcserével kb 5 hónapja. meg ventilátort is cseréltek benne mert megadta magát. De az egy másik történet
-
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Asus k501lx notim van és mostanában folyton 4500-on forog a venti, megállás nélkül.. Aida azt írja 60 fokos a proci, ami azért durva ahhoz képest hogy csak böngészek.. Ötlet?
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
fonix232 #26509 üzenetére
Szia!
Én és egy barátom március 1-jén kaptuk az elfogadó e-mailt, azóta kétszer hívtuk őket, mindkétszer ugyanazt a csúszásos választ kaptuk, amit te is. A várható másfél hónapos csúszási időt pedig döntsd el te, hogy valós-e (segítségképp: Május 11. van..., lassan a 30 nap + másfél hónap is lejár.)
Sőt a minap írta itt ezt még egy ember kb 50hsz-sal korábban. Így már kapásból négyen evezünk egy csónakban.. -
Axel pRo
aktív tag
válasz
SMartin-HU #24928 üzenetére
Szia!
Azt le tudom másként ellenőrizni, hogy megy-e a jobbos venti mint hogy hallgatom vagy odateszem a kezem? Mert a balost hallom is mikor bekapcsol és érzem is hogy nyomja rendesen a levegőt viszont a jobbossal ilyet még nem tapasztaltam és akkor lehet nekem is ez a probléma hogy elszállt a jobboldali. Tehát valami szoftver ami monitorozza a ventillátorok állapotát vagy ilyesmi van esetleg?
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
fakeseries #24748 üzenetére
Nekem i7-es van de csak azért mert i5 már hetek óta nem volt kapható ott ahol vettem. Egyébként abszolút nem éri meg a felárat szerintem.
Mondom ezt úgy hogy a szobatársamé i5 és látom a különbséget.. Nem sok..
-
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Más is tapasztal olyat hogy a laptop (K501) kijelzőjének szélén a kávától 2mm-es fekete csík fent és jobb oldalt?
Egy ismerősöm mondta hogy ez normális, mármint hogy ott van. De normális esetben el kéne takarnia a kávának. Na most tapasztaltam én ezt az előző laptopomnál is (Lenovo G580) de még ott sem volt ilyen széles, mondom kb 2mm.. Este nem zavaró mert fekete a káva de normális fényben látszik hogy nem a kávánál van a képernyő széle hanem attól 2mm-re. -
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Valaki pár hete írta, hogy a K501 hűtése egyszer megy egyszer pedig nulla és nincs köztes állapot.
Van köztes állapot ahogy észrevettem, amikor böngészek akkor ugyan zavaró hogy ki-be kapcsol van hogy két másodpercenként, de ha nő a terhelés nő a fordulatszám is szépen. Nekem egy DM048D van és ha nem csinálok semmit el sem indul a hűtő mondjuk ha csak az asztalt bámulom, tíz percenként bekapcsol pár másodpercre kb., de nyitottam egy AIDA-t és világossá vált, ugyan miért pörgetni a ventit 36°-os CPU-ra?Futtattam egy 3Dmark06-ot is (tudom hogy ezer éves és nem túl releváns, de ezt futtattam..) az alap beállításokkal és a végére sem ment 60° fölé a VGA meg a CPU sem, legalábbis AIDA szerint.
Valóban zavaró, hogy ki be kapcsol normál felhasználás közben (böngészés, office stb) mert pont itt lehet valahol az az igénybevételi határ 38-41°C ahol hol bekapcsol a venti, hol leáll. De megfigyelhető hogy például egy fullHD videó lejátszásnál folyamatosan megy, egy játék alatt pedig szintén folyamatosan de magasabb fordulaton. Szóval nem hiba ez, szobatársamnak is van egy ilyen gépe, neki is így működik.
Zavarónak zavaró a ki-be kapcsolás, de meg lehet szokni. Nekem talán ennél zavaróbb a karcogó vinyó.. a 130k-s hároméves Lenovo G580-ban meg se nyikkant.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Sordoran #24399 üzenetére
Ez elég relatív dolog a "GTA V normális sebességgel". i5 5200U+GTX950M kombó alacsony felbontáson (1280*720) és közepes részletesség mellett tudja azt a K501-ben, hogy min. 30 FPS GTA V-ben. Azért a harmincat vettem alapul, mert az alatt jobbára élvezhetetlen a dolog, diavetítés jellegű lesz az egész. Ja és ne hidd, hogy majd az i7-től jobb lesz ez az FPS érték.
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy i7 4720HQ mondjuk egy két plusz FPS-t jelentene, de azt is csak bizonyos esetekben, bizonyos helyzetekben.. az i7 5500U az meg ugyanaz az energiatakarékos f*s mint az i5 5200U, amivel több az nagyjából az órajele.
És amit írtam 30 FPS az is függ egy rakás mindentől, Operációs rendszer, hardver illesztő.. stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest