- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
válasz
Axel pRo #26510 üzenetére
Én március 29-én kaptam meg az elfogadó e-mailt. Igaz most néztem meg, és nem egy, hanem két hét volt az átfutási idő... 17-én nyújtottam be az igénylést, 29-én fogadták el, 23-án érdeklődtem hogy pontosan mi is van.
29-i e-mailben "örömmel értesítenek" róla, majd 30 napon belüli utalást ígérnek. De úgy látom már ekkor tudták hogy csúszás várható, azaz nem értem mi a fenéért nem írták át az e-mailt egy "Elnézését kérjük de az utalás várható időtartama az ígért 30 napról 60-ra változott, technikai problémák miatt" tartalmúra... Sokkal tisztább lenne.
Hát akkor nincs más hátra mint előre, javaslom nektek is hogy írjatok a nemzetközi Asus supportnak. Ők, ha még chaten is eléred őket, nagyon segítőkészek. Anno a TF101 tabletemet úgy kaptam vissza egy cseh szervizből (mert itthon nem javították...), hogy két évig jártam az Asus Hungary nyakára (a tablet a szervizből kb szétverve érkezett vissza, erre rám fogták hogy én vertem szét), majd egy-két e-mail és chat a nemzetközi supporttal, és érdekes módon egy héten belül a tablet gyorsfutárral otthon várt...
-
Malachi
veterán
válasz
Axel pRo #24538 üzenetére
pl. én írtam és azóta is keresem a megváltó megoldást, de továbbra sincs. újabb kissé zavaró adalék, hogy film lejátszásnál nem engedi a diszkrét VGA-hoz hozzárendelni a lejátszót (esetemben MPC-HC) és bár az i3-as APU is tökéletesen viszi a legvadabb bitrátájú .mkv fájlokat is, szóval ezért le a kalappal, de a venti közben persze felpörög, durván. a 950M-nek ez meg se kottyanna, maradhatna közben néma a gép - de így csak pihen és a lábát lógázza, míg az APU izzad. ésszerűtlen, fura.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Axel pRo #24401 üzenetére
Fogok ismét tenni egy próbát a GTA V-tel, mert a laptopom megvétele után amikor feltettem akkor konkrét játszhatatlan volt.
Hogy az most az i3-5010U vagy a 4GB ram miatt ment, azt még nem tudom, de most majd kielemzem.
Szintén GTX 950M van a laptopomban, nem is az fps volt a gond, hanem, hogy akadozott össze-vissza a gta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged