Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
válasz
Axel pRo
üzenetére
Én március 29-én kaptam meg az elfogadó e-mailt. Igaz most néztem meg, és nem egy, hanem két hét volt az átfutási idő... 17-én nyújtottam be az igénylést, 29-én fogadták el, 23-án érdeklődtem hogy pontosan mi is van.
29-i e-mailben "örömmel értesítenek" róla, majd 30 napon belüli utalást ígérnek. De úgy látom már ekkor tudták hogy csúszás várható, azaz nem értem mi a fenéért nem írták át az e-mailt egy "Elnézését kérjük de az utalás várható időtartama az ígért 30 napról 60-ra változott, technikai problémák miatt" tartalmúra... Sokkal tisztább lenne.
Hát akkor nincs más hátra mint előre, javaslom nektek is hogy írjatok a nemzetközi Asus supportnak. Ők, ha még chaten is eléred őket, nagyon segítőkészek. Anno a TF101 tabletemet úgy kaptam vissza egy cseh szervizből (mert itthon nem javították...), hogy két évig jártam az Asus Hungary nyakára (a tablet a szervizből kb szétverve érkezett vissza, erre rám fogták hogy én vertem szét), majd egy-két e-mail és chat a nemzetközi supporttal, és érdekes módon egy héten belül a tablet gyorsfutárral otthon várt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx