Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
ahah jó talán beugratós volthogy mia kérdés valójában, de a lemezen nem találtam olyat hogy chipsetdriver ;<
Következő kérdésem, hogy hány k betű van a mondatban? (vigyázat beugratós !!)
Nahh tényleg csak annyi, hogy nem látom melyik a chipset driver fájl, de biztosan valami hülye neve van annakis ;<< -
flurider
aktív tag
itt az asus driverek között melyik a chipset driver? (ASUS F5R) Az asus interglobális világfórumán olvastamhogy ez a jó sorrend a driverek feltételénél:
1) Chipset driver (INF update)
2) ATKACPI driver
3) VGA driver
4) UAA driver
5) Audio driver
6) Modem driver
7) LAN driver
8) Card Reader driver
9) Wireless Console
10) Bluetooth driver (optional - if you don't have BT just skip it)
11) Wireless driver
12) Other drivers
13) Utilities
14) Microsoft updatesMost melyik akkor a chipsetdriver?
-
flurider
aktív tag
SZiasztok !
Lett egy ASUS F5R notebook (AP249 Notebook T2130 (1.86GHz) ,1GB DDR2, 160GB)x
Felraktam rá XP-t. Sajnos nem figyeltem oda, így telepítés közben lemerült. Újrakezdte a telepítést, plusz később egy gyors partícióformázás után harmadjára is megcsináltam.
Minden jól megy, a driverek felmentek, kivéve a hang.
Amikor elindul a gép, bejön egy ilyen diszkó ASUS logo, meg egy kis hang, de a "vindóba" már nincs hang, se hangeszköz az eszközkezelőben. A gyári lemezről, ha felteszem a drivert, akkor minden ok, kéri is a rebootot, de utána nem történik az égvilágon semmi. Az eszközkezelőben van egy ismeretlen hardver (PCI DEVICE) de arra sehogy nem lehet ráeröltetni a hangdrivert.
Találtam egy hasonló problémát, de ott sem találtak megoldást. ([link])I lyen esetekben lehet BIOS frissítés a megoldás? Mer ez inkább hardverhiba, deakkormeg minek megy a hang a bootolás előtti ASUS logo alatt..Pár napos a gép, de sajnos pont lecsúsztam a 3 napos cseregariról ;<<
Ha megtudom oldani megoldom, ha nem akkor visszaviszem, de inkább megoldanám. Ha valakinek van infójamég buék előtt akkor help pls.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx