Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Impressa
őstag
válasz pvt.peter #16704 üzenetére
BatteryCare nevű programot ajánlanám neked, azzal elég jól le lehet ellenőrizni az akku töltöttségi szintjét. Én is ezt használom ( tesztelgetem )
"Microsoft ACPI szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep" ezt azért jó lenne visszaraknod a biztonság kedvéért, hogy lássa a win az eszközkezelőben.
Az akkut viszont nem kell kivenned a gépből.[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz pvt.peter #16702 üzenetére
A kapacitás csökkenés oka, az akkumulátorban lévő elektrolit folyamatosan oxidálja (korrodálja) a katód felületét ( kalibrációtól függetlenül ), ami tovább rontja (csökkenti) az élettartamát. Szóval igazából bármit tehetsz nem tudod ezt a kémiai folyamatot leállítani, max csökkenteni.Időnkét szükség van az akkumulátor kalibrálására, ezáltal "kalibrálod" újra a szoftvert is, így adva pontosabb infót az akku töltöttségi szintjéről.
Nem törvényszerű, de körülbelül 1,5 - 3 év között van az akkumulátorok élettartama. ( de ez sok mindentől függ )[ Módosította: radi8tor ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
agent_k
őstag
válasz pvt.peter #12687 üzenetére
- LED kijelző i7- 4 mag 2Ghz/2,9 turboval, 4Gb RAM(1066Mhz) Nvidia GT540, bluetooth, wifi USB 3.0 ami lényeges Win7 x64 home premium
- MediaMarkt alkudtam mert kiállított gép volt. HD sentinel szerint 14 nap működéssel. 265k
- Film, net, játék
Olyan játékkal még nem találkoztam amit ne vitt volna full grafikán. Dirt3, Total War Shogun2, Modern Warfare 2, F1 2010, Assasins Creed- Hűtése szerintem igencsak jó. A ventillátor vagy nem megy alapjáraton(43°C), vagy annyira halk,hogy winchester pörgése hangosabb. Teljes terhelésnél (85°C) sem hallani, csak ha rákoncentrálsz, hogy hallani akarod. A készülék teteje szálcsiszolt aluminium, nagyon dizájn. Illetve amin a kezed van, tehát amire rácsukódik a kijelző az is aluminum. A kezem alatt nem melegszik. Ölbe véve nem sülsz meg. Játszani meg úgyis asztalon fogsz. Minden esetre egy hűtőpadot azért beszerzek biztos ami biztos.
- Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Akkora nagy tapasztalatom nincs a gépekkel mostanában, mert 3 évet egy HP6820s szutykot használtam. Nekem ez a csúcskategória. Esetleg 17"-al még jobb lenne, talán, bár nem hiányzik most.
- A hangrendszert valami szoftveres javítással tuningolják, plusz van benne egy Bang & Olufsen hangszóró szóval erősítővel is jól szól meg csak úgy magában is. Bár nyilván a laptop hangszórótól csodát nem kell várni, de mégis jobb, mint a többi megoldás.
Az touchpad tetszik, a billentyűzet viszont kevésbé. Hajlamos benyomódni valahol középen, illetve a gépelést is szokni kell, de ez legyen a legnagyobb gondom szerintem. A teljesítmény bőven kárpótol. A kijelző fényes... talán egy kicsit túlságosan is.- Kapsz mellé egy csomó segédprogramot amik kényelmesebbé teszik az életet. Plusz van egy olyan lehetőség, hogy a win bebootolása nélkül is lehet netezni, zenét hallgatni, egy linux alapú rendszeren. Ennek van külön gombja bal oldalt.
- akksi quiet office módban wifi nélkül 3G modemmel 4 óra. Wifivel 3 óra.
Egyszóval szerintem jó vétel volt. (Néztem egy hasonló árban lévő HP-t is. Azt hiszem dv6 volt majdnem ilyen konfiggal, egyedül a videokártya volt jobb, de az a hülye zongora lakk fényezés, meg a lekerekített élek nagyon nem illenek egy ilyen kateróriájó laposhoz szerintem. Az maradjon meg a G62-nek meg az Acernek. Toshibát akartam, de az meg nem ilyen felszereltséggel, illetve ott is a zongoralakk hülyeség állt fenn)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest