Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Én is most estem vissza gép... izé telefon elé.
Ha linuxon sem nyikkan meg, akkor tényleg nincs tovább. Küldd vissza!A synaptics csomag azért annyival nagyobb amúgy, mert abban az összes driverük benne van, az asusos meg csak a géphez, vagy egy bizonyos sorozathoz valót rak bele a telepítőbe.
-
alfa20
senior tag
-
Snell
csendes tag
Na,odáig eljutottam,hogy feltelepítettem a legújabb drivert ( v17.0.19.0.) úgy,hogy kikapcsoltam a digitális aláírás ellenőrzést,így elsőre felrakta. De még mindig nem működik,úgyhogy kezdem tényleg azt hinni,hogy maga a TP nem működik. Mindegy,írtam levelet nekik,hogy van-e tippjük vagy mehet a visszaküldés. Köszi a tippeket NTonee

-
NTonee
veterán
mindegy, akkor ne rakd fel az újabb biost. Nem tudom, hogy megoldaná e, de az biztos, hogy a legutolsó, az egy elég komoly hibának a megoldása elvileg (bár nem touchpados).
A support oldalon lévő touchpad driver most akkor synaptics driver, vagy nem? Eddig nem arról volt szó? -
NTonee
veterán
első körben felhívnám az asus supportot, hátha valami okoshoz kapcsolnak. Szűz, üres windowsban nem működik a tp. A hivatalos support oldalon a letöltések között található synaptics driverrel sem megy.
Ha asusnál sem tudnak mit nyögni, akkor vissza kell küldeni.Egyébként bios frissítést néztél?
-
Simi37
őstag
Nekem is 170k-s gépem van de nem használom rajta a TP-t mert pontotatalan és nincs csík h a görgető hol van benne. Másrészt nekem egérrel sokkal kényelmesebb és kifejezetten idegesít ha egérrel bekattintok vhova elkezdek írni és a TPHez hozzáérek ami megszünteti a kijelölést. Játékoknál az irányításba is nagyon szopás ha 2 "érzékelő" van úgyhogy, leszedtem az illesztőt és fgombal letiltottam

NTonee: Ez meg a másik miután leszedtem a drivert még le kellett tiltani mert még úgy is ment.
-
NTonee
veterán
utolsó tanácsként az van oda írva, hogy csomagold ki, de ne telepítővel tedd fel, hanem manuálisan próbáld frissíteni a drivert. Jobb klikk a ps/2 egér eszközön (ha van ilyen az eszközkezelőben) - tulajdonságok - illesztőprogram - frissítés - keresés a számítógépen és ott add meg a mappát, ahova ki lett csomagolva (almappák pipa) és tovább.
-
NTonee
veterán
szerintem kezd újra az egészet.
Innen tölts le mindent, nulláról kezd azzal az intel chipset csomaggal, amit korábban linkeltem, aztán a letöltésekből ATKACPI driver and hotkey-related utilities, Keyboard Device Filter Utility, ASUS Smart Gesture (Touchpad Driver), utána meg ahogy tetszik. -
NTonee
veterán
Nincs még fent az sm buszvezérlő driver? Akkor neked a komplett chipset driver csomag nincs fent. Ezt töltsd le és telepítsd.
-
NTonee
veterán
Nézz körül a synaptics weboldalán is driver után.
A kimásolt hardverazonosítóhoz pedig ez a driver tartozik: Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework Drive
Ott van a support oldalon a letöltések között az others menüpontban.Szerk: még valami a touchpadhoz... kell neki az ATK Package V1.0.0020 is vagy újabb verzió. Szintén ott van a driverek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha linuxon sem nyikkan meg, akkor tényleg nincs tovább. Küldd vissza!

Az asus supportot próbáld meg esetleg felhívni, de gyanús, hogy ott valami bibi van.
Pyttawrx