Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
Nem kerestél vissza rendesen.
(azt meg mondanom sem kell, hogy ne legyen már indok egy fél éves laptopnál egy zavaró jelenségre az "ilyen a konstrukció" jelige)
Már pedig az. Ugyan is amikor leírtam a tapasztalataimat a géppel és a javításaival kapcsolatban. Gyakorlatilag tömegesen kerestek meg az emberek ugyan azzal a problémával. Három emberről tudok, akiknek ugyan úgy elhalálozott a hűtőrendszere mint az enyém.
-
Gergosz2
veterán
Az utolsót szerintem nyugodtan írhatjátok a játék számlájára. A GPU hiba általában úgy szokott jelentkezni, hogy csíkoz/rossz színeket ad vagy egyáltalán nem ad képet gép.
De a lassulás eredménye lehet pl az is, hogy az adott játék nem a dGPUval, hanem az IGPvel indul el. Azért azt egy régebbi játék is megtudja akasztani néha.
-
Gergosz2
veterán
Lehet
1, rossz driver
2, HDDMindkettő tudja ezt produkálni. Az elsőn nincs mit magyarázni, de nem feltétlenül lehet ő a ludas. Azért is mert említetted, hogy régebbi a játék, azoknál előfordul, hogy nem nagoyn tetszik nekik az újabb rendszer. Persze ahhoz kellően réginek kell lennie.
A másik meg a HDD. Hát igen, az bizony elég sovány. Abban az egy hónapban amíg nekem is csak az volt a gépben bizony nálam is belassult a netezés alatt is a gép. Néha meg is állt két tab között gondolkozni pár másodpercet.
-
JHonnny
csendes tag
Szia, Adobe ügyben. Ha tényleg ezen programokkal dolgozol, kérdésed furcsa
Ha csak ismerkedsz, akkor min.8, ajánlott 16Gb RAM. DDR3. Dedikált video kártya Cuda támogatással, a Mercury Engine-hez. Ja, i7 proci alap. SSD, illetve 7200rpm belső HDD, és/vagy USB 3 as külső akármiJó munkát!
Neo -
Bkrisz9
őstag
Legyen fent minden driver. Ha kell az erő átvált ahogy írták is. AIDA topicban nem rég kérdeztem ,hogy tudom megnézni a dVGA hőmérsékletét ott kiderült h be kell állítani egy opciót (keresd vissza nem sok hsz volt ott azóta ..nem emlékszem rá) és azután ha használva van a VGA (pl játékból ki ALT+TAB-olsz) akkor kiírja az AIDA is.
-
Bkrisz9
őstag
Minden notihoz lemezen adják. Külső optikai meghajtóval szokás megoldani, (vagy úgy ahogy te csináltad) de ajánlottabb az ASUS oldaláról feltenni a drivereket mert azok tuti a legfrissebbek a lemezen lévők meg a gép forgalomba kerülésekor meglévő verziók. Bár ha jól rémlik van olyan márka aminek a lemezén egy program van csak ami ha eléri a netet akkor a legfrissebbeket tölti le. Én nem használtam a lemezt a support oldalról szedtem le ami kellett szóval nem tudom ez az ASUS-nál így van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Diablo 3
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest