- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36296 üzenetére
sziasztok! korábban leírtam itt a topikban mit produkál a TUF-om, ha be vagy ki kapcsolom a HDMI-n csatlakoztatott AVR-t (házimozi erősítőt)
nem küldtem szervízbe azóta sem.
annyit sikerült kikísérleteznem, hogy ha nincs csatlakoztatva a vas természetesen nincs kékhalál, ha tv van csatlakoztatva szintén semmi baj nincs ha ki-be kapcsolgatom se.
ha az erősítő van csatlakoztatva, de kikapcsolom az RTX-et (ami fura mert elvileg ki se lehetne külső kijelző használatakor, de ha addig kikapcsolom az asztal kiterjesztését, enged átváltani eco módba, majd újra kiterjesztve az asztalt van kép RTX nélkül)
de a lényeg: lényegesen ritkábban jön elő a kékhalál ilyenkor
az igazsághoz hozzátartozik, hogy képes az AVR 2-3x is leválni-csatlakozni a windows szerint ha mondjuk bekapcsolom de még forrást is kell váltani, de nem hinném, hogy ettől le kéne fagyjon egy laptop...ja és nem mai darab már a vas, FullHD, nem 4K
szerintetek lehet, hogy ez valami szoftveres a gebasz? vagy a géppel lehet gond?
érdemes lenne visszaküldeni? nincs itt véletlenül olyan aki szokott még AVR-t csatlakoztatni hasonló gépre? -
-
válasz
dobobazsy #36424 üzenetére
Neeem. Én 1 heten belül vittem vissza. Az f15 ös gép az GTK volt. Kijelzőt, alaplapot és billt kellett volna cserélni. A szervíz is visszadobta... a masik a tuf dash pedig élhetetlen és hangos volt...
Ezt a gépet imadom. Imadom szeretem. Jó ránézni plane játszaninvele. Kap majd plusz ramot és happy DJ lesz.Amúgy az itteni kollégák szerint az A15 és A17 széria sokkal jobb minőség.
-
válasz
dobobazsy #36422 üzenetére
Be kell vallani tényleg sok a hibás ezek között. Lásd én két géppel is megszippantottam, de valahogy ez a 17 es kiváló. Nekem egyetlen egy apróság rossz, a Windows telefonkapcsolat programban valamiért én szaggatva hallok mindenkit. Más engem kiválóan hall. De letojom, max nem használom. ennyi.
De biztos nem a gép hibája, mert minden más bt konneksön tökéletes, hangfal, telefon adat ilyesmi minden... -
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #36398 üzenetére
srácok csak nem én vagyok a hülye... megint jött egy kékhalál tv kikapcsolásakor. ezen mostmár nagyon felbőszültem, és letöltöttem egy windowsos memtestet a kolega javaslatára. lefutott egyszer, oké. na mondom rányomok azér mégegyszer. hát olyat kékhalálozott, hogy felül még zöld/színes csíkok is elkezdtek terjedni lefelé...
Lalikiraly tegyél lottót.
küldhetem vissza a gépet?ja és visszaraktam a proci feszültséget, a throttlestop sem fut már. szóval most érintetlen
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest