Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Csinálj itt egy Rendszervisszaállítási pontot, minden eshetőségre, aztán F3U driverek, Others, Keyboard filter drivert próbáld fel. Meg a TPM drivert is a pakkból, ha nem tetszik neki, akkor a jó öreg F3U-nak is van ilyenje, az is mehet próbára. Ha valami nem kóser, akkor rendszert visszaállít, oszt fojt. köv.

-
BluEyes
őstag
Valami még akkor nem jó
Most így nem tudom, nézd már át az előző postomon végigmenve, hogy mindent feltettél-e, amiket ott említettem (kártyaplvasó pl.). Nem nagyon van ezeken kívül egyéb eszköz a gépben.Tesztelni én pl. a Crystalmark 2004R3 progit is használom. A három legalsó teszt a vga-t dolgoztatja meg. Itt főleg az OGL az érdekes, a HD2600 nekem 25000 pont körül teljesített. (Pl. a drivercsomagban lévő driverrel csak 2-3000 pont jött össze, azért is ajánlottam neked egy másikat). A három teszt együttesen pedig 35000 pont fölött jött ki.
A Passmark Performance 6.1 is jó, a honlapjukon találsz linket a procikat összehasonlító táblázatokhoz is. A procidnak 800 pont körül kell teljesíteni a tesztben.
3Dmark05-öt futtattam, azzal 59xx pontot kapott a gép.
Az Everestben is vannak tesztek, meg táblázatok is, így be tudod lőni, hogy kb. jól teljesít-e a masina.
A hdd-t szoktam még megnézni valamelyik fenti programmal, hogy rendben van-e az írás-olvasás sebessége, oszt ennyi.
-
BluEyes
őstag
Az F3U vga driverét rakd fel, az felteszi az SMbus stb. drivereket is.
Wifi, Bluetooth már írtam előbb. Ugyancsak felejtsd el a Synaptic drivert a touch-hoz, tedd fel szintén az F3U driverét.
A csomag többi drivere jó (hang, modem, lan, kamera, kártyaolvasó).
Rakd fel az ATK100 ACPI drivert (alapvető rendszereszköz, a képernyőn grafikusan mutatja majd a hangerő, fényerő, BT állapotának változásait), meg a többi ATK cuccot is.Life frame, Splendid, InstaFun kamera meg video szoftverek, majd eljátszol velük, nem fontosak.
Wireless konzol, M$ javítások nem kellenek, meg hagyd ki a négy különálló fájlt is. (remélem sp3 van fenn).
Viszont innen kell a cpu driver, meg a Dual core optimizer. Javaslom még a Power monitort is innen, hogy a cpu frekit és magfeszt tudd ellenőrizni.
Ha 3Dmark kell, akkor előbb ezt telepítsd fel, valszeg ez után menni fog a márk. Ha nem, szólj és kitalálunk még valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gitáros topic
- GTA V
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF A15 - Ryzen 7 7435, RTX 4050, 16 gb DDR5, 1TB SSD
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), szintén rendszereszköz. Van neked ilyen?
Pyttawrx