- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dicker #21156 üzenetére
Én megvettem a G56JK-t angol billentyűzettel és fullHD TN(?) panellel, eddig egy napot használtam(mert behalt a bios), de mind teljesítményre, mind használhatóságra meggyőzött még a billentyűzet ellenére is. Ráadásul 220k-ért hozzájutottam. az összeszerelés minősége nem tudom milyen lehet, de egy HDD caddyt belerakva annyira púpos lesz a gép alja(szemmel nem látni), hogy a gyári fedlapot nem lehet visszapattintani teljesen a helyére.
De ez legyen a legkisebb gondom.
-
NTonee
veterán
válasz
Dicker #21156 üzenetére
az n550-ről előttem írt ZavaBalazs. Gyenge zsanér, az a fekete képernyős dolog pedig engem eléggé a plafonra tenne. Szétszedni nem kéne a gépet, mert utána meg széthullik magától.
Manapság ez van sajnos.Nem mellékesen a G551 topicjában az utolsó hsz-oknál akadt ki egy vásárló. Annyira gagyi az egész, hogy helyből vissza is küldte fenébe.
Elindult inkább az Acer VN7-791 Nitro irányába, a notebookcheck.net tesztelőinek tetszett a gép, kíváncsian várom, vajon vissza fog e írni, hogy milyen.
-
NTonee
veterán
válasz
Dicker #21153 üzenetére
őszintén szólva én mindet kihagynám. Az N550 még talán, de az 551-el gondok vannak. Gyenge a wifi (pontosabban a burkolat nagyon árnyékol), gagyi anyagminőség. A G551-nél még a kijelző is katasztrófa, a legsilányabb tn panel került bele, amit csak találni lehet.
A 860m megérné az árát egyébként és a hűtésnek még nem is ezzel van gondja általában, hanem a mellé rakott core i7-el. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dicker #21153 üzenetére
az 551-eknek más a háza, mint az n550jk-nak, oldalt van a hőelvezetés (n550jk a zsanérnál fújja a meleg levegőt, mint a macbookok), kiszedhető az akku (n550-ben beépített), az n551jk és g551jk csak festésre más, szóval 3 gépet nézel.
az n550nek elég kényes az alsó fedlapja, nekem pl egyszer lett leszedve, mégis egy csavar már hiányzik belőle. (a laptopszalon utólag le is vette a ram/ssd bővítést, mint opciót, mondván ők nem vállalják ennek a szétszedését) ezt leszámítva nekem komoly bajom nincs vele, csak egy-két kisebb bosszúság (néha nagyon hátranyitva fekete képernyőt kapok, de fn+f7 kétszeri megnyomására ez el is múlik)
a JM kijelzője, hát... gondolom az átlag TN szintet (=béka segge alatt) hozza, meg hát ugye az csak HD, az IPS az FHD is. épp ezért azt mondanám, hogy ha inkább a játék, minél szebb beállításokkal az elsődleges, akkor az n551jm-et vinném, ha viszont csak mellékes (pl elég a ~40 fpssel far cry 4-ben mediumon), és inkább hétköznapi felhasználásra, filmezésre, ilyesmikre kell, akkor vár az IPS master race
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest