Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Haagenty
üzenetére
Tegnap került hozzám egy ilyen laptop, és nekem minden működik rajta kivétel nélkül (Win7 van rajta).
Így egy nap után jó kis gépnek mondanám.
Ami nem tetszik benne, az a touch pad. Eddig ThinkPad-eket használtam, és azt bizony nehéz űberelni. A másik A fényes kijelző (bár ez nem Asus sajátosság) , és a full fényes külső.
A proci netezés és filmezés közben is 75 fok körüli, de ezt Everest nélkül nem is tudnám, mert sem hangja, sem a borításon/billentyűzeten nem lehet észrevenni. Tehát ebből a szempontból elég jó a borítás hőelvezetése.Lenne nekem is egy kérdésem: a DVD író helyére lehet 2nd HDD adaptert venni valahol? Egyáltalán tehető bele? (mint az IBM-Lenovo notiknál).
-
fgabor33
csendes tag
válasz
Haagenty
üzenetére
Nos...Nekem is ez az Asus notebook-om az első.
A funkcióbillentyűk közül nekem is csak néhány működik pl a képernyő kikapcsolása meg a világosítás és sötétítés...a többihez nem tudom mi kell, hogy menjen.
A webcam pedig szintúgy fejjel lefelé... van egy haverom,akinek másfajta Asus notebookja van de azon is fejjel lefelé van
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- PlayStation 4
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BMW topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx