Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz HartgeH3-2.8 #34532 üzenetére

Írtam nekik, még nem kapták meg a laptopot, így még az sincs, hogy későn szóltam. Mondjuk ez a szöveg, hogy felhasználhatják stb... hát eszem megáll...

"Ja és az állítólagos katonai szabványú tartóssággal, vagy strapabírósággal."

Most nézelődöm pont alaplapok stb után...
    ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II Alaplap leírásában:
    "- Fejlett tápellátás: 8+2 DrMOS tápfázis, ProCool csatlakozók, katonai minőségű TUF alapanyagok és Digi+ VRM a maximális tartósságért"

Ja, ha ilyen strapabíró a katonai - ráadásul TUF szériánál írja, amelyik olcsóbb mint a ROG -, hogy megfekszik egy olyan laptopban amely a lakást sem hagyta el sohasem... akkor milyen lehet a többinél :D

Engem is megvettek, de ugye a körülmények miatt. Ugyanezt az összeállítást sokkal, sokkal drágább lenne PC-ben,

PCX R7 5700X 6750XT 143579 számítógép | PCX.hu

Például ez a konfiguráció CPU terén éppen veri. De komolyan nekem az lenne a legjobb, ha a pénzem kapnám vissza (erre esély csekély), és nem tökölnék többet laptoppal. Még akkor is keményen ráfizetnék kicsivel jobb teljesítményért, de érezhető 200K-t.
    Viszont marad a remény, hogy talán pozitívan kapom vissza, én nem bontottam ki egyszer sem, így talán ha van benne némi por, azt is kitakarítják, ha már cserélik az alaplapot. Aztán bízom benne, hogy nem kell többet javítani. Eladni nem akarom, hatalmasat buknék rajta. A teljesítménye sok évre elegendő, az akkumulátorhoz úgy álltam, hogy van ez a 60%-os akkukímélő módja, hát azzal hátha elég 3-4 évente cserélni. Az sem olcsó... Nekem az a célom, hogy addig bírja ki - ez sajnos hosszú idő - ameddig a PC piac stabilizálódik. Ez a laptop ha hibátlan is maximum 500K-t ér már ... Akkorra amikor aktuális a csere, az a kategória lesz, hogy megérje megtartani arra az esetre, ha elutazom valahova az otthoni PC mellett.

Nekem sok csalódást okozott, és az tény, ha tudom előre - az alaplapi hibát leszámítva, mert az evidencia - akkor nem vágok bele... Maradtam volna Windows 10 rendszeren a biztonság jegyében, aztán a 7700K-val kibírtam volna. Ha meg lerohad az alaplap, olcsóbb lett volna az alaplap + CPU csere mint ez így. Rossz döntést hoztam, és ezt már hónapok óta tudom, csak elfogadtam, hogy hát ez ilyen ...

Új hozzászólás Aktív témák