Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8 #34532 üzenetére
Írtam nekik, még nem kapták meg a laptopot, így még az sincs, hogy későn szóltam. Mondjuk ez a szöveg, hogy felhasználhatják stb... hát eszem megáll...
"Ja és az állítólagos katonai szabványú tartóssággal, vagy strapabírósággal."
Most nézelődöm pont alaplapok stb után...
ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II Alaplap leírásában:
"- Fejlett tápellátás: 8+2 DrMOS tápfázis, ProCool csatlakozók, katonai minőségű TUF alapanyagok és Digi+ VRM a maximális tartósságért"Ja, ha ilyen strapabíró a katonai - ráadásul TUF szériánál írja, amelyik olcsóbb mint a ROG -, hogy megfekszik egy olyan laptopban amely a lakást sem hagyta el sohasem... akkor milyen lehet a többinél
Engem is megvettek, de ugye a körülmények miatt. Ugyanezt az összeállítást sokkal, sokkal drágább lenne PC-ben,
PCX R7 5700X 6750XT 143579 számítógép | PCX.hu
Például ez a konfiguráció CPU terén éppen veri. De komolyan nekem az lenne a legjobb, ha a pénzem kapnám vissza (erre esély csekély), és nem tökölnék többet laptoppal. Még akkor is keményen ráfizetnék kicsivel jobb teljesítményért, de érezhető 200K-t.
Viszont marad a remény, hogy talán pozitívan kapom vissza, én nem bontottam ki egyszer sem, így talán ha van benne némi por, azt is kitakarítják, ha már cserélik az alaplapot. Aztán bízom benne, hogy nem kell többet javítani. Eladni nem akarom, hatalmasat buknék rajta. A teljesítménye sok évre elegendő, az akkumulátorhoz úgy álltam, hogy van ez a 60%-os akkukímélő módja, hát azzal hátha elég 3-4 évente cserélni. Az sem olcsó... Nekem az a célom, hogy addig bírja ki - ez sajnos hosszú idő - ameddig a PC piac stabilizálódik. Ez a laptop ha hibátlan is maximum 500K-t ér már ... Akkorra amikor aktuális a csere, az a kategória lesz, hogy megérje megtartani arra az esetre, ha elutazom valahova az otthoni PC mellett.Nekem sok csalódást okozott, és az tény, ha tudom előre - az alaplapi hibát leszámítva, mert az evidencia - akkor nem vágok bele... Maradtam volna Windows 10 rendszeren a biztonság jegyében, aztán a 7700K-val kibírtam volna. Ha meg lerohad az alaplap, olcsóbb lett volna az alaplap + CPU csere mint ez így. Rossz döntést hoztam, és ezt már hónapok óta tudom, csak elfogadtam, hogy hát ez ilyen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenMediaVault
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest