Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NTonee

veterán

válasz Zoli-bácsi #22619 üzenetére

(#22619) Zoli-bácsi: a gép hivatalos oldalán a leírásban jelzik, hogy optimusos a gép, vagy sem.

(#22620) Zoli-bácsi: mindent. Driverek és alkalmazások is vannak fent a gépek support oldalain. A driverek szinte minden esetben kellenek (a windows nem minden esetben a legjobb drivert illeszti az eszközökhöz), az alkalmazásokról pedig a user majd eldönti, hogy mi az, amire szüksége van.

Amúgy nem kell minden embernek külön hsz-ban válaszolni. Ha kiemeled, hogy mire válaszol (ahogy én itt), akkor meg fogja találni a címzett.

(#22623) codywan: A gép alján láthatóak azok a nyílások, amiken beszívja a levegőt a gép. Az alsó burkolat közepén van az, ami közvetlenül a gép belsejére nyílik. Ez elég kicsi, szerintem sok értelme nincs a hűtőnek. Ha veszel, akkor lehetőleg olyat, ami rácsos és nem zárja el a levegő útját. A notepal u2, vagy u3 (mérettől függően) szerintem ajánlott. Én az u3-at használom a ventik nélkül, ennek ugyanis leszedhetőek és áthelyezhetőek a ventilátorai. Csak a gép megemelésére használom, hogy ne fogja le az asztal/egyéb a levegő útját. Egyébként van notebookhűtős topik, ott érdemes kérdezősködni, bár ahogy láttam, annyira nem pörög a téma.

Új hozzászólás Aktív témák