Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attyla85

csendes tag

válasz alfa20 #18502 üzenetére

Hello!

Sikerült megoldani és gondoltam mivel több napon keresztül szívtam vele, megosztom hogyan sikerült a windows aero-t is támogató megfelelő vga drivert telepteni windows7-hez egy Asus X51LR típusú laptophoz. Sajnos nem mind1, hogy hogyan telepítjük az Asus honlapjáról letölthető vista drivert. Ha csak úgy elindítjuk, hogy menjen magától, ugye akkor a Catalyst-tól kezdve egyéb ilyen olyan összetevőt instalál magától de a telepítő végénél a naplófájlban valami hiba tűnik fel. (ha a telepítés folyamatáról, azzal kapcsolatban részletesen tovább olvasunk a naplófájlban) Vélhetően ezért nem működik később megfelelően az illesztőprogram, vagyis nincs windows aero. Ha viszont eszközkezelőben a videókártya drivert eltávolítom és a gépet újra indítom majd újraindítás után frissítem ugyaninnen az eszközkezelőből, (természetesen megadom az elérési utat, betallózom azt a mappát ahová letöltöttem a vista-s drivert) akkor nem települnek a sallangok, hanem véleményem szerint a win7 kiválasztja a megfelelő fájlokat amik kellenek és azokat beágyazza a rendszerbe. És hopp, megjön az aero támogatás.

Lehet segítettem valakinek.

Új hozzászólás Aktív témák