- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElVisZ
tag
Hali
Adott egy Asus F5RL (AP336) laptop és a venti maxon pörög, frissen pasztázva és takarítva.
Itt egy kép a hőfokokról: [link]
Ami a cpu-t illeti azok a számok szerintem nem fedik a valóságot mert teljesen hideg levegőt fúj a venti. Néztem az NHC-vel is és ott is ezek az értékek vannak. A 83-s érték (THRM) az egyáltalán nem ingadozik akármit csinálok vele, a két mag hőfok az változik tarhelétől függően. Orthos alatt max 47 fokra megy fel. Ez sem a valós érték mert 25 fokos szobában 17-r rá...Próbáltam egy dvd-ről futtatható vista-val és a saját asus progijával is, mindenhol ugyan ezt írja.
Sajna a biosban nincs semmilyen monitorozási és állítási lehetőség, vagy valami titkos menüben van amit nem tudok előhívni....Az előzményeket sajna nem tudom, hozzám így került.
Szóval mivel és hogy tudom leszabályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest