Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisco
csendes tag
Sziasztok! Először is bocsi ha már volt szó róla de a probléma miatt, nem igazán van "időm" netezni.
A problémám a következő:
Adott egy ASUS laptop, Intel hálókártya. T-home-nál vásárolt, gyárilag felpakolt Win8.1 van rajta, nem volt semmi piszkálva rajta.
Egy pár hete kezdődött a probléma, mégpedig, hogy teljesen random időközönként, megjelenik a wifi-nél a sárga háromszög, felkiáltójellel a közepén. Volt ilyen régebben is; disconnecteltem, újra connect, és ment is ismét a net.
Azonban most már, ha rámegyek a disconnectre, egész egyszerűen eltűnik az összes wifi, és piros X veszi át a helyét. A hálózatnál meg azt mutatja, hogy próbálja azonosítani a hálózatot.
- újraindítás, kikapcsolás orvosolja a problémát
-teljesen véletlenszerű: van, hogy 5 perc, van hogy 5 óra után csinálja ezt
-az összes driver lelett törölve, és újra lett rakva, az asus honlapjáról, az intel honlapjáról, mindenhonnan összebányásztam a legfrissebbeket.
-nem a wifi a gond, karácsonykor anyáméknál, most othon, teljesen különböző wifi, ugyanaz a probléma, és minden más eszközzel jól működött a wifi (telefon, tv )
-a lan kábellel kifogástalanul működik a net.
-2013 májusban vettem.
Típusa: Asus K55a még garis.
Mivel restart megoldja a gondot, remélem nem hardwares a probléma, azonban a beállításokhoz nem nyúltam, illetve a drivereket is ugye újratettem, így ötletem sincs mi változhatott meg.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Automobilista 2
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Opera böngésző
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest