Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz Yag #1 üzenetére

Üdv!

A kérdésed tedd fel a BIOS topic vagy az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
    Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot hanem, használd a keresőt.

Ezt zártam.

• Yag

tag

Letöltöttem megint a 0304 bios fájlt. Újra beolvastam a frissítő programba és ezt írta ki :

Nem tudom hova tenni.
    A Flash gomb is inaktív.

Vélemény ?

• Yag

tag

Sziasztok!

Pár napja már kutatom a témát. De nem találtam rá egzakt választ a kérdéseimre.
    Itt is kerestem de ASUS alaplappal hasonlót még nem beszélt senki.

Tehát.

Van egy "Alaplap azonosítója 09/07/2007-NF560-SLI-M2NSLI-00" alaplapom.
    Fut benne egy AMD Athlon X2 5000+ processzor.
    Ezt cserélném AMD Phenom X4 9600 -ra. a Katalógus szerint lehetséges az alaplap támogatja.
    Phenom X4 9600 (HD9600WCJ4BGD),2.3GHz,95W,rev.B2,SocketAM2+,Quad-Core

https://www.asus.com/Motherboards/M2NSLI/#support

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209600%20-%20HD9600WCJ4BGD%20%28HD9600WCGDBOX%29.html

De. és itt nem tudok tovább lépni.

Az új processzor BIOS verziója : 0304
    A régi procié : 0201
    Kikerestem a processzorhoz tartozó BIOS verziót.
    A link elvisz az ASUS oldalán a Description M2N-SLI BIOS 1103
    Fix it may take much time to boot with ATI Radeon 5850 - letöltéshez. A letöltésben van egy 1103.BIN fájl.
    Az ASUS supportról le töltöttem az AsusUPT_71203 bios frissítő progit.
    Tehát letöltöttem a 0304 bios csomagot benne a 1103.bin fájllal de nem tudok frissíteni.

Az írja ki a beolvasott BIOS verzióra is , hogy 0201 es.... ettől még lefutatható a flash. de nem tödténik semmi.

A Processzor átszerelés után nem indul el.
    Arra gondoltam, hogy amíg nem tudom a magasabb BIOS verzió számmal frissíteni addíg nem ismeri fel az alaplap és nem indítja el. ( Az alaplap elindul, a processzor ventilátor felpörög, de pár másodperc múlva le is áll és nem történik semmi. A BIOS csippanás sem hallható.

Kérdés.
    A Processzor addig nem fog elindúlni míg magasabb BIOS nincs installálva ? :
    A processzor soha nem fog elindúlni mert papíron a lap támoatja a valóságban mégsem ?
    A processzor addig nem idnúl míg más BIOS verziót nem telepítek mint a katalógusban megadott ?
    A processzor addig nem fog elindúlni amíg ... ?

mi lehet a megoldás.
    Köszi a segítséget előre is.

Aktív témák

Hirdetés