Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4035) Darth_Revan válasza PPeti1986 (#4034) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Marketing fogás az egész.
Szoftverrel lett megoldva a G-Sync, de az ASUS biztos újabb CPU-t tett ezekbe a modellekbe (amik sebességben kb semmivel sem erősebbek a korábbiaknál), hogy ne lehessen azt mondani, hogy HW terén 100% megegyeznek az előző modellekkel.

Még a különböző országok ASUS supportjai sem tudják, hogy mi a fene lesz...van ország, ahol azt mondják a régi JY vásárlóknak, hogy nyugalom, minden JY támogatni fogja a G-Syncet, van ahol meg azt mondják, hogy az új modellekbe külön G-Sync modul lett beépítve és csak azt teszi a G-Syncet lehetővé...tehát van ország, ahol a helyi ASUS még bízik a csodába, de van ország, ahol már megy a vásárlók félrevezetése.

u.i.: procinak semmi köze a G-Synchez, a BIOS+vBIOS-on múlik. Az új modellekben levő VGA ugyanaz, mint ami nekünk is van most, csak a vBIOS-ba bele lett építve a G-Sync licence, illetve a HW ID meg lett változtatva.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.