Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
Az első résznek örülök, a másodiknak már kevésbé. Valahol olvastam hogy a gyárban bizonyos foglalatokat lespórolhatnak róla, hogy 1-2 dollárt nyerjenek vele gépenként és így hosszútávon több ezer dollárt nyerhetnek. Hülyeségnek tűnt, mert több ezer gépnél már dollármilliókról van szó, ami mellet eltörpül pár ezer dollár, de lehet hogy mégiscsak volt benne valami. Azt viszont végképp nem értem hogy ha összesen csak 2 foglalat van, akkor hogy lehet az egyetlen bővítési lehetőséget is elvenni. A presztízsveszteség miatt szerintem mindenképpen veszítenek rajta. Remélem valahol mégiscsak ott lesz az a foglalat, bár gondolom megtaláltad volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest