Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Esőben is megnéztem 20 autóval ultra beállítás (kivéve blur). 50..70fps között ment pálya szakasztól és autó sűrűségtől függően. 75 Hz-es monitoron így is akadozás mentes volt. Motorháztető nézetben ez felment 70..90fpsre.
Ami érdekes, hogy játék közben is lehet a grafikán állítani. Ki is próbáltam. Levettem high-ra, persze gyorsabb lett. Kipróbáltam a DLSS-t performance módban. Aztán a sok állítgatás hatására elkezdett akadozni. Kb. 5 mp-enként jött egy jó nagy makrolag. Utána már hiába állítgattam vissza mindent, laggolt rendesen, hiába volt 100fps fölött. Valószínűleg a grafika állítgatásnál azért nem árt egy program újraindítás se. -
Ezt az egészet azért nem értem mert tegnap ahogy aktív lett a driver academy ott az összes feladat álló rajttal kezdődik (de úgy hogy enged a pirosba is indulni csak akkor rögtön érvénytelen is) és mind az 5 féle 5 különböző autójával (kivéve az elektromos talán) az összes kísérelt közben azt néztem hogy rohadtul nem megy magától fel a gáz ha tartom.
Nem tartottam pont 13% nal de 13% az épp olyan kevés hogy azzal ugyse indulunk mert 1-be téve rögtön fullad.
Épp az első kis Audi challenge nél jöttem rá rögtön hogy a rajtot is rohadt jól el kell kapni ha akarom a 3 csillagot. -
dino_m
őstag
Van itt rá egy jóval bővebb magyarázat is.
Using MS Paint to (better) explain the bad throttle simulation of AC Evo, iRacing and other sims. -
GalaHU
addikt
Valószínűleg semmi graf optimalizáció nincs még. 3440x1440-ben mindent maxra húzva 24 autónàl 70-90 közötti, egyedül 120 körül. Pedig 9800x3D-4090 kombó. Csak a videókari 2x annyi TFLOPS, èles teljesítménybe minimum 50%, de mintha ott se lenne…
Így is jàtszható persze, de van még hely fejlődni.
Ugyanez a konfig a szétpimpelt AC-ban 200 fölött pörög minden körülmény között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- iOS alkalmazások
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi