- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
tobias88888 #8341 üzenetére
Ez nem túl biztató, viszont bajnokságok nem érdekelnek, annyi időm nincs, de az még érdekelne, hogy a bolyozóhoz is kötelező a kormány?
Ha nem kötelező, van hasonló barátságosabb esemény is ahol lehet csatlakozni egy kis körözgetéshez?
Tudom hogy ez már inkább szim (habár messze áll az rfactor és iracingtől is, ami szerintem mar a brutal nehéz kategória) de akkor is lehangoló, hogy azok akik csak szeretnének egy kicsivel komolyabb fizikával játszani, de nem dobják rá a hétvégét egy tökéletese kombó begyakorlásához, nem igazán találnak izgalmakat.
Random emberekkel nem túl izgalmas a játék. A chatfal alig él, ha nyersz semmi elismerés sincs, ami mondjuk pozitív, hogy egyszer nem tapasztaltam hogy idióták szándékosan bombázták volna az első kanyart, pedig 2 éve az még elég nagy gond volt.
GT mastersen kívül nincs más csoport, ahol nem kötelező a kormány, de azért van 1 kis közösség, ami ad valami kis fűszert az unalmas körözgetéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- Eredeti játékok OFF topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux haladóknak
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest