- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
senior tag
válasz
trialboj #8342 üzenetére
"Tudom hogy ez már inkább szim (habár messze áll az rfactor és iracingtől is, ami szerintem mar a brutal nehéz kategória)"
Mi köze a nehézségnek ahhoz, hogy szim vagy nem szim. Ha jó szim, akkor relatíve könnyű vezetni, mert logikus dolgokat produkál. A vezetési nehézség inkább az árkád gémeknél jön elő, mert idióta dolgokat művel.
Ami már nehéznek mondható egy jó szimben az a határon való vezetés, versenyzés. De ott már általában tizedekről szól a játék vagy inkább századokról. De ahhoz meg sok gyakorlás szükségeltetik. És itt jön a képbe a kontroller probléma, mivel nincsenek a kontrollerek felszerelve FFB-vel, tehát szart se érezni az autó viselkedéséből. Ennyi erővel bármilyen autós címet választhatsz, mert kontrollerrel nagyjából ugyan annyi jön át. Ne is haragudj, de te mint, saját bevallásod szerint is, egy casual gamer vagy, aki megérkezett az AC világába és rögtön a saját arculatodhoz akarnád igazítani az online szerveződéseket. Szerintem vagy igazodsz ahhoz, amit találsz vagy indítasz te magad egy AC csoportot, ligát vagy amit szeretnél, a te szinteden, igényeid szerint. -
törölt tag
válasz
trialboj #8342 üzenetére
Neked mással kell játszani, a kicsivel komolyabb fizikához jár kicsivel komolyabb hozzáállás is, ennyi.
Nincs ezen mit csodálkozni, tök logikus.
szerk:
Nem tudom mire alapozod hogy messze áll a rF-től és az iR-től, kormány nélkül nyilván mások véleményre, ezért ezzel nem foglalkozom...éveket töltöttem el szimekkel, kormánnyal, és ligás hozzáállással, ..ha muszáj rangsorolok én is, de ha nem muszáj nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest