Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz neilszab #8040 üzenetére

Kezdo vagyok az AC-ben, mikor irtam a hozzaszolast, utana 2 perc utan rajottem, mert nekem a jelszavas szerverek kivoltak veve, bepipaltam es utana bemasoltam a szerver nevet, es utana mar tudtam rajta menni.
    En kijavitottam magam utana, szoval nincs itt gond.
    De amugy sem fogok jatszani legalabb egy honapig, mert visszakuldtem a kormanyt szervizbe :))
    1 kort mentem rajta 2:25-os idot mentem beallitasok nelkul, mondjuk a ti korotok eros, de nyilvan a setup is segit, na meg a beallitasok stb. Kesobb majd megyunk versenyt, aztan odateszem magam a topra.

Azt hogy versenyen hogy viselkednek, felesleges belemenni, mert fairplay-be jatszok es nem csinalok semmi butasagot. Agresszivan vezetek, de nem rontom el mas versenyet ;)

(#8039) Zolka75

(#8038) Pr3ciSioN

Vallaszatok ki egy tetszoleges kormanyt, Zolka eseteben egy Thrustmaster T500-ra menj, mert nekem is T300 van, es az sincs benne a jatekban, majd egyesevel a gombokat betudod allitani, megadod egyenibe, utana meg bekalibralod a kormanyt, mashogy nekem sem engedte.

Precision eseteben, meg az se biztos hogy a kormanyt tamogatja, mert az nem Thrustmaster, hanem sima Thrust azert a ketto nem ugyanaz, de ahogy Zolkanal tanacsoltam, egyenire kell menned, es egyesevel beallitanod mindent, majd kalibralas. Ha sehogy se megy, az Assetto Corsa oldalanal kell megnezni, melyik kormanyokat tamogatja, ha a tied nincs ott akkor veszetfejsze.

Zolka kormanya biztos tamogatott, az osszes Thrustmaster az.

Új hozzászólás Aktív témák