Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
wolf033 #5141 üzenetére
Az AC az 1.0 óta végleges verziónak mondható, a DLC az csak egy fizetős plusz tartalom ami kerül amibe kerül. A lézer szkennelt Nordschleife miatt óriási bevétel lesz ez nem kérdés (ezért lehet hogy egy kicsit magas lesz az ára), hogy aztán hogyan tovább az egy más kérdés. Én nem bánom ha fizetni kell különböző plusz tartalmakért, de azok legyenek olyan minőségűek mint az alap tartalmak voltak. Szerintem az AC az eddigi legjobb szim amit próbáltam, pedig az Iracingen kívül mindent próbáltam ami létezik.
Na tessék, 15/10€ nem a világ.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #5141 üzenetére
Nem igen értem mi a probléma?...az hogy még nem tudjuk mennyibe fog kerülni, de már sokallod, vagy az hogy azt írták ma bejelentik mikor és mennyibe fog kerülni?
..ha nem délelőtt jelentik be az már gond?
...nem igen vágom, hogy most miért is kaphatja be Kunos..
Egyébként ez a játék sosem akart rF lenni és átvenni az online ligák területét...egyszerűen így alakult, mert nincs más...illetve lenne, az rF2 ha használnák/használnátok.
Az AC nem rF. ..sok mindent beleépítenek, mert kérik a felhasználók, vagy mert látják hogy lenne rá igény. De olyan dolgot kértek számon rajta ami nem az AC.
...
szerk, na nesze már kint is van..Elérhető: március 11
15/10 euro..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest