Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
válasz Departed #1547 üzenetére
Nem védem az ubi-t és ezt a hozzáállást, de azt ne várjuk, hogy a dupla drm-et egyszer csak kiveszi a játékból és mindenkinek fellélegzik a gépe és örömtáncot jár! Mivel a játék hónapokkal a megjelenés után sincs feltörve, így inkább arra kell számítani, hogy a későbbi címekben is hasonlóan fogják csinálni.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
hajbel
addikt
válasz morfondőr #1551 üzenetére
Nem is azzal volt a baj. Hanem rendesen meg kellett volna hirdetni, hogy 6+ szálas processzor kell neki a védelem miatt és akkor nem lenne ennyi elégedetlen vásárló. Bár még ezen felül is kritikán aluli az optimalizáció.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Grawens
senior tag
Miért elégedetlen egy vásárló?
Most miben változtatna az, ha pontosan megmondták volna a "fps huszároknak", hogy mi az a rendszerkonfiguráció amin maximális beállításokkal kihajtható a játék?
Talán annyiban, hogy az a "bizonyos" konfiguráció tudatában nem vette volna meg a játékot, mert az ő vasa nem elég combos? Talán! De ez hány százaléka lenne az amúgy is kíváncsi embereknek?1, Tudom, gyenge a vas és fejlesztek mielőtt megveszem a játékot?! = Mérgelődök
2, Megvettem a játékot és rájöttem gyenge a vas és így fejlesztek?! = Mérgelődök
3, Megvettem a játékot és rájöttem gyenge a vas de nincs pénzem fejleszteni, vagy most fejlesztettem de nem elegendő?! = MérgelődökAz eredmény mindig ugyan az. Vannak elégedett és elégedetlen vásárlók is, akik pontosan ugyan azt a terméket kapták mikor megvásárolták. Ez is a PR része. Pl. amit "ajánlott" konfigurációként leközölnek, az csak egy iránymutatás az "átlagfelhasználók" részére, a "fps huszárok" amúgy is tisztában vannak ezekkel a tényekkel, nem szólva a számtalan teljesítményt befolyásoló tényezőről is. Ezek a tények. Ha valaki játszani szeretne, akkor nincs spórolás! Ez egy olyan kút aminek sajnos nincs feneke.
Természetesen meg lehet érteni az emberek azon részét akik (hangsúlyozom, többségben vannak) korlátozott összegből kénytelenek gamer pc-t építeni, de nekik tisztában kell lenniük és kompromisszumot kell kötniük. Ilyenkor és nekik kell leginkább mérlegelniük a platformok a kényelem és megállapodás terén.
Eddig is ez volt, ezután is ez lesz, csak sokkal gyorsabb és nagyobb léptékekben.[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz Grawens #1553 üzenetére
Ez mind igaz, csakhogy.
A kompromisszumkötés az, hogy lejjebb állítod a beállításokat. Itt viszont állíthatsz mindent legkisebbre, az optimalizálás és DRM védelem kettőse miatt akkor is tele leszel laggolással.
Így hogy kötsz kompromisszumot?
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
PeAdam
tag
Részben igaz amit mondasz, de ennél a játéknál pontosan ez az, ami nem működik, a kompromisszumkötés. Teljesen mindegy milyen grafikán játszol, ugyanúgy droppolgatni fog bármilyen beállításon. Előbb írta le a kolléga, hogy neki egy 4.6-ra húzott i7-es procival és egy 1080 Ti-vel droppolgat le 20 fps-re Full HD felbontáson. Ameddig ez nem javul addig itt meg is bukott a játék.
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
Grawens
senior tag
Igazatok van, ebben (fps drop) tényleg felelős a fejlesztő, mivel egy töltőkép nélküli minden eddiginél nagyobb, folyamatosan mozgó világot és ezzel együtt őrült mennyiségű adatot kell megállás nélkül betöltenie, így ki kellene vizsgálnia, hogy mi miatt nem tartja az ígért stabil 30 fps-t.
Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy ez csak és kizárólag az ubi sara lenne, ugyanis mit másodlagos tényező a "windows" is bele tud sz*rni a palacsintába, vagy akár az egyéb hardverkomponensek, illesztőprogramok, stb. Ezt pl. XO-nál ügyesen szétválasztották (oprendszer és játék). -
hajbel
addikt
Beleraktak egy olyan dolgot, ami másban nem volt, ezért 4 magos, 4 szálas processzorral játszhatatlan a játék. Eddig ilyen nem volt! Előzőleg erről egy szót sem szóltak. Nem is szoktak oldalakon processzorral tesztelni játékokat, csak a VGA-t váltogatják.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
laci1117
tag
Én komolyan sajnállak titeket, hogy egy ilyen látványvilágú és hangulatos játékot nem tudtok élvezni csak károgni folyamatosan az fps drop, szaggatás meg mindenféle hülyeség miatt... Komolyan ennyire zombik vagytok, hogy csak az számít hány FPS-t ír a felső sarokban ez a szerencsétlen??? Milyen érdekes hogy én élvezhetően tudok játszani egy ősrégi i5 3570k procival is és egy 1050ti kártyával Full HD-n ultrára húzva mindent.... megvan a 40 FPS-em és élvezem a játékot. Nagyon unalmas már károgást olvasni a fórumon, szinte semmi szó nem esik a játékról, küldikről, érdekességekről csak ez a folyamatosan anyázás az ubira.. nem unjátok???!
-
VikMorroHun
senior tag
Szerintem elég egyértelműen leírták ezen az oldalon, hogy milyen a minimum processzor, és ehhez milyen grafikai beállítások tartoznak.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz laci1117 #1558 üzenetére
Nekem a múltkor volt egy olyan jelenetem, hogy megpróbáltam lopakodva elfoglalni egy erődöt. Azt hiszem, még egy állatot is vittem magammal, erősítésnek. Az első őr, aki kijött az erődből elsétált a bozót mellett, ahol lesben álltam. Na, mondom, ezt elintézem. Sikerült is mögé kerülve leszúrni, de közben az erődből észrevettek, úgyhogy jött még 3-4 másik őr. Itt egy kétségbeesett meneküléses/visszatámadásos kavarodás indult, és már azon voltam, hogy valahogy sikerüljön eltűnni, mert csak nem akartak elfogyni az őrök, aztán már egy Phylakes is megjelent (akiket eddig mindig nagy ívben elkerültem)... A végén valahogy túléltem. Durva volt.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
morfondőr
őstag
Itt egy egész jó videó arról, hogy miért "különleges" az AC: O: We Take Assassins Creed For Granted
Ajánlom mindenki figyelmébe!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
hajbel
addikt
válasz VikMorroHun #1559 üzenetére
Pont ezért mondom, hogy félrevezetőek voltak.
-
sqpp
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg, érdemes valamit tudni? Tippek, tanácsok?
-
PeAdam
tag
Az új frissítés után most felnéztem mi a helyzet. Nekem úgytűnik h végre valahára egy kicsit javult az optimalizáció, de nem akarom elkiabálni. Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok. Csak fél órát játszottam, mert jönnöm kellett melózni, de ez alatt hálistennek nemvolt fps drop. Igaz Alexandriában még mindig csak 30 FPSsel döcög a játék, de a lényeg h nem akadt meg egyszer sem a játékmenet.
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából,túl sok tanácsot nem igazán lehet itt adni,de majd hátha megcáfol valaki majd megtapasztalod menet közben, próbálj a szintedhez megfelelő küldiket csinálni, de ez nyilvánvaló jó játékot
[ Szerkesztve ]
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
hdekakas
senior tag
Most este ideértem hogy játszanék egy kicsit, erre látom, hogy megint 9 gigás patch jön le?
Mi a túrónak? Gondolom megint semmi érdemleges nincs benne.
Ja, amúgy azt elég erős kijelentésnek vélem, hogy 4 magos géppel játszhatatlan. Én azért elég jól elvagyok a stabil 60 fps-sel 4K-ban egy 4 magos procival is.
Inkább a vga-ra kellene gyúrnotok, még 980Ti-vel én is alig tudtam játszani.
De abban viszont nagy az igazság, hogy meglepő, de mindegy mit állítgatsz a beállítások között, nem lesz több az fps! Egyedül a resolution modifier csúszka jelent sokat, no meg az élsimítás. (És az élsimítást se szabad kikapcsolni, mert akkor jóval kevesebb fps van mint egy low beállítással.) Ilyen érdekességek valóban vannak. -
z0l1ka
aktív tag
Azok a fehér kis négyzetek a térképen ,mi célt szolgálnak ? Ugyanis ,volt amelyik legendary fegyót rejtett,az okés ,de a többi ? csak képet mutat ,selfiezni kell?
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
hdekakas
senior tag
Szia! Na, megelőztél a 99%-oddal, mert én meg akármit csinálok, csak 98%-om van.
Minden kész a játékban, nem tudom mit lehetne még csinálni.
Olvasgattam külföldi fórumokon is, de ott is csak makognak mindenfélét.
Én még ilyen játékkal nem találkoztam, hogy nem írja valahol tételesen, hogy miből mennyit kell teljesíteni, csak van egy szám oszt cső.
A Klub kíhávosk között az "Érj el 7500 XP-t minden AC játékban", meg a "Szerezd meg az összes klub jutalmat" dolgokat hogy lehet megcsinálni? -
Đusty
addikt
válasz hdekakas #1571 üzenetére
Klub kihívásokkal nem foglalkozom, nem fogom az összes AC-t megvenni és játszani vele, hogy legyen 7500 Xp, a csilli villi hülyeségekre se fogok ubi pontot költeni jobb ha kedvezményt kapok a játékokra belőle.
Az acsik viszont megvannak és tényleg idegesítő, hogy nem írja ki mi hiányzik neki. Jó kis bug hihetetlen, hogy ezt nem képesek javítani. Vagy annyira bonyolult már az egész, hogy nekik sincs fogalmuk mit kéne tenni. -
l.skywalker
félisten
válasz hdekakas #1571 üzenetére
Az érj el 7500xp-t minden AC játékban nem azt jelenti, hogy mindegyikben ennyit kell elérned, hanem összesen legyen 7500xp-d AC játékokból. Mivel az Originsben 6950 a maximum így értelem szerűen egy másikban elég 50-et elérni és megvan.
A szered meg az összes klub jutalmat pedig azt jelenti, hogy Ubisfot pontért cserébe vedd vedd meg az összes jutalmat
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nekem minden megvan, minden jutalom, minden kihívás, minden. Ennek ellenére 99%-on áll.
Több helyen olvastam, hogy sokszor ragad be 1-1 cucc: írni kell a supportnak.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hdekakas
senior tag
válasz l.skywalker #1574 üzenetére
Köszi.
Azt se tudjuk, hogy milyen cucc ragadt be, mert nincs egy kiindulási alap se, hogy egyáltalán mi kellene a 100%-hoz.
Ezek szerint a gladiátor harcok és a lóverseny egyáltalán nem számít bele, mert 98%-on álltam, mikor még egyetlen gladiátor küzdelmet és hippodrome-ot sem csináltam meg. 3 napomba tellt, mire mindenen végigvittem magam, az elite részeken is. És maradt a 98%. -
hdekakas
senior tag
válasz l.skywalker #1578 üzenetére
Mit takar a papirusz küldetés?
Nem csak annyi, hogy "find the hidden nearby", megtaláltam a papirusz tekercset templomokban, itt-ott, és location complete?Corpuscle: Talán valami fáraó outfit vagy mi, nem emlékszem, de a játék eleje óta megvan. Talán a kék tevés gyerek adta.
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz hdekakas #1579 üzenetére
Nem küldetések, ha arra gondol amire én.
Papiruszokat ha összegyűjtöd és az inventoryban megnyitod őket akkor el tudod olvasni a papirusz tartalmát. A szöveg egy bizonyos helyre mutat, ahol spéci fegyvereket és pénzt találhatsz, lényegében olyan mint a Black Flagben a kincskeresés csak itt kincsestérkép helyett papirusz van.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
hdekakas
senior tag
-
Gery9112
őstag
válasz hdekakas #1583 üzenetére
Hmmm ha jól tudom nem számít bele....asssszeeem bár PS 4-n nem látom, hogy hány %-on vagyok. Azt tudom, hogy trófeák szempontjából a papiruszokból egyet meg kell fejteni, a többi nem fontos.
Amúgy ezeket megtalálni is jópofa, nem túl nehezek de nem is rágja a szádba.PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz l.skywalker #1585 üzenetére
Köszi ezzel még nem próbálkoztam, majd ránézek akkor otthon. Mondjuk ezt a funkciót hagyhatták volna a black flagből, ott a főképernyőn láttam, hogy hány %-on vagyok. Bááár az se lenne rossz ha régióknál is láthatnám, hogy melyiket fedeztem fel teljesen, de nem panaszkodhatok mert a térképen a szűrő jól működik.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
l.skywalker
félisten
válasz Gery9112 #1586 üzenetére
Amikor én csináltam akkor még azt sem jelezte, hogy ami kész van az pipát kapott. Akkor csak simán kicsit halványabb lett. Mint valami Indiana Jones úgy kutattam, hogy mit kell még megcsinálni.
-
Gery9112
őstag
válasz l.skywalker #1587 üzenetére
Igen tudom én is akkor kezdtem, kb rémálom volt pedig a szemüvegem is rajtam volt. Aztán ha jól emlékszem az 1.05-el jött be az, hogy a kész területek sárga keretet kaptak és egy pipát. Az 1.10-el meg, hogy lehet szűrni a térképen lévő ikonokat.
-
hdekakas
senior tag
válasz Gery9112 #1588 üzenetére
Én is emlékszem.
Talán a 8.95 patch-hel majd már azt is fogjuk látni, hogy mit kellene még csinálni a maximális szinkronizáláshoz.
De egyelőre még csak az 1.21-nél tartunk. Unitynél is volt annyi patch hogy kétszer annyi volt a patch-ek mérete mint a játék. A végén aztán feladták, és inkább belefogtak a Syndicate-be.[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz hdekakas #1589 üzenetére
Amúgy ez a játék még....lekopogom nem is annyira bugos, bár most érkezett egy bug, ami az őrületbe kerget.
A DLC megjelenése óta jelen van....akárhányszor belépek a játékba, gyorsutazok Bayek ezt mondja: Will Siwa Never Know Peace?
I will go to the Saragina camp to see if there is any truth to this letter.Na most ez önmagában is zavaró...de amikor beakad és a cutscene közben is ez megy az már kicsit uncsi. Már csak AZÉRT SE megyek oda.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
FEBRUÁRI HÍREK: [link]
Discovery Tour (február 20.)
Egyiptom történetét bemutató interaktív tartalom
Új kihívás (február)
Jön az új Game+ tartalomThe Curse of the Pharaoh DLC részletek (március 6.)
Teljesen új történetben fedezhetjük fel az egyiptomi mitológiát
55-ös lesz az új maximum szint
A Season Pass-ban ill. önálló kiegészítőként is megvásárolhatóTrials of the Gods
Sekhmet – February 6-13
Triad of the Gods (mindhárom isten) – February 20 – 27Játékon belüli store frissítések
Eastern Dynasties Pack – February 13
Undead Pack – February 27
Ubisoft Club frissítések
Aguilar Outfit – January 23
-
z0l1ka
aktív tag
válasz l.skywalker #1592 üzenetére
kiraly!Na jó lesz ez A the course of the pharaoh dlc-t kíváncsian várom egészen jól néz ki kepen
Szépen lassan csak kell hozzzá egy zsák pénz ha az ember megvesz mindenféle kieget+dlc-t hozzá
Ráadásul nekem már tetszik a képen az az outfit,lehet beruhazok majd egyre
köszönjük a leírást[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Én Xbox-ra még a BlackFriday alatt vettem meg Szingapúrban a Gold verziót. Így 11k volt egyben az egész, esküszöm életem legjobb vétele volt eddig ár/érték arányt tekintve
-
Corpuscle
őstag
válasz l.skywalker #1594 üzenetére
Én is akkor vettem, igaz US Store-ból, de így is bőven jó vétel volt. Milyen szerencse, hogy pont akkor jártál a távol-keleten.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz l.skywalker #1594 üzenetére
Oh hát annyiért én is megvettem volna Én itt vettem hardveraprón 11-ért a simát persze,az itteni viszonylathoz ez is jó ár volt
-
l.skywalker
félisten
Na alakult a 99%-on állásom a Supporttal.
Kiderült, hogy 1 Questet kihagytam az alapjátékban. Az alapjátékban 130 a DLC-ben 14 Quest van, azaz összesen 144. Nekem 143 volt. Nagy nehezen megtaláltam, megcsináltam.
És még mindig 99%...
-
hdekakas
senior tag
válasz l.skywalker #1598 üzenetére
Nekem meg csak 98%, és most már a papiruszokat is megcsináltam, változatlan a helyzet.
Azt nem írták, hogy másból mi minden kell? Vagy csak ennyi kell a 100%-hoz, hogy legyen 130 quest kész, és máris megvan a 100%, semmi más nem kő hozzá? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest