- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Sziasztok! Nemtudom más találkozott-e ilyen problémával, de nekem konkrétan az Ac Origins, a Division és a Ghost Recon wildlands is elkezdett input laggolni és borzasztó alacsony lett mindegyiknél az fps szám. Az összes többi játék tökéletesen működik, egyedül az Uplayes gamekkel van probléma. Találkozott már valaki hasonlóval?
A gépem :
i7 4770
16 giga ram
RX 580 8GB -
PeAdam
tag
Én is váltani akartam Ryzenre a proci használat miatt, de inkább hagytam a fenébe az egészet. Szerintem azzal se lenne meg a fix 60 fps az Originsben
nem fogok 100 ezreket költeni megint, mikor nekem is kb 2 éves a 4460-as i5-ös procim, a legtöbb játéknál meg azért még ma is szépen kihajtja a kártyát, az Origins speciális elég elszigetelt eset az összes CPU-nak. -
PeAdam
tag
Nagyon akartam szeretni a játékot, eredetiben vettem meg az első hetekben, de azt kell hogy mondjam, most 78%-nál tartva, hogy a játék története borzasztó összecsapott, kidolgozatlan, unalmas. Végig vártam, hogy beinduljon, hogy megismerjük jobban a karaktereket, de konkrétan senkiről nem tudunk meg semmit. A mellékküldetések meg egyenesen röhej kategória. Szerintem egy ennyire hatalmas és kidolgozott világhoz ez édes kevés. A játékmenettel nemlenne bajom, de összességében nekem nagyon csalódás a játék, főként a narratíva miatt.
Ja és egyébként a grafikától sem vagyok elájulva. Néha a látótávolságtól meg a kidolgozatlan textúráktól a hajam égnek áll. Tényleg nem poénból, de szerintem a Unity bizonyos tekintetben köröket ver az Originsre.
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Figyu, annyit tudok neked segíteni, hogy nekem jelenleg 52 órám van benne és 56%-nál tartok. Ez nagyjából reális érték, mert csinálom a mellékküldiket is területenként, illetve pucolom ki a táborokat, gyűjtöm a lootokat is. Maga a játék és a játékmenet baromi jó. A sztorival van bajom, ami számomra eddig bot egyszerű nagyon elnagyolták, bár még lehet h a második felére beindul.
Játékmenetileg szerintem ez a legkiforrottabb, legjobb Assasins Creed játék, úgyhogy ilyen szempontból mindenképp megéri a pénzt.
-
PeAdam
tag
Egyébként most olvastam srácok, hogy a tört még rosszabbul fut elvileg mint az eredeti, szóval legalább ezzel vigasztalhatjuk magunkat, akik megvették. Egyébként az optimalizálatlanságot leszámítva tényleg nagyon jó a játék, szóval nekem így ez miatt felemás a szájízem a játékkal kapcsolatban.
-
PeAdam
tag
Az új frissítés után most felnéztem mi a helyzet. Nekem úgytűnik h végre valahára egy kicsit javult az optimalizáció, de nem akarom elkiabálni. Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok. Csak fél órát játszottam, mert jönnöm kellett melózni, de ez alatt hálistennek nemvolt fps drop. Igaz Alexandriában még mindig csak 30 FPSsel döcög a játék, de a lényeg h nem akadt meg egyszer sem a játékmenet.
-
PeAdam
tag
Részben igaz amit mondasz, de ennél a játéknál pontosan ez az, ami nem működik, a kompromisszumkötés. Teljesen mindegy milyen grafikán játszol, ugyanúgy droppolgatni fog bármilyen beállításon. Előbb írta le a kolléga, hogy neki egy 4.6-ra húzott i7-es procival és egy 1080 Ti-vel droppolgat le 20 fps-re Full HD felbontáson. Ameddig ez nem javul addig itt meg is bukott a játék.
-
PeAdam
tag
Az a legfurcsább nekem, hogy a megjelenéskor ezt nekem még nem csinálta. Ahogy kijöttek az első patchek utána viszont egyre csak rosszabb lett a teljesítmény. Mostanra nálam teljesen játszhatatlan lett. Kb 15-20 secenként produkálja az általad is leírt problémát. Én kb másfél hónapja nem játszom a játékkal, kb 52%-nál adtam fel azt hiszem. Én nemtudom h ezeket a javításokat kik dobálják ki a Ubisoftnál, de szerintem minden frissítéssel egyre csak rosszabb a játék. ( Majd mindjárt beírja neked is valami nagyokos, hogy vegyél egy i7 8700K-t és akkor jó lesz. )
-
PeAdam
tag
A gond itt kezdődik, hogy neked 7700K processzorral 30 fps-re kell lockolni a játékot, hogy folyamatosan tartani tudja a frame-et. Szerintem ez vicc kategória. Nekem a Witcher 3 60-70 fps között megy fixen még Novigradban is maxra húzva ( Haiworks is) 53 fps volt a legalacsonyabb fps szám amit láttam, ez meg nálam még a 30-at sem tudja tartani, de nem hogy Alexandriában, hanem random helyeken ledroppol 25-28 fps-re, ahol még csak 80-90%-on sem dolgozik a processzor. Volt, hogy a sivatag területén droppolt be ahol még objekt sincsen

-
PeAdam
tag
Szerintem alapból a játék motorja egy hibásan megírt undorító konzolport Bármennyit patchelgetik úgy sz*r az egész ahogy van. Én feladtam h valaha ez a játék optimalizálva lesz szerintem minden idők legrosszabb pc portja. Hónapok óta Nemis erolkodok már vele én kb a játék felénél feladtam.Nagyon megbántam h megvettem. 1 játék miatt meg nem fogok platformot váltani meg több száz ezret költeni főleg h 8 magos ryzenen meg i7en is beszaggat jópár embernél.
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Pontosan ezért nem fogok én sem procit cserélni, amit most leírtál. A mai játékok közül egyedül ez nem hajlandó normálisan futni vele. Egy játék miatt meg nem fogok 100 ezreket költeni, amikor a 4460 még mindig egy igen jó processzor és bármelyik mai játékot szépen futtatja ezen kívül... Meg egyébként nem annyira nagy szám ez a játék, mostmár így h több 10 órát beleraktam tisztán látszik h a sztori egy nagy semmi, a játékmenet meg igazából a szokásos Ac, amivel nincs baj, de pár tízóra után már nem esek tőle hanyatt. Egyedül a grafika kiemelkedő számomra.
-
PeAdam
tag
Tisztában vagyok a helyzettel. A kolléga írta, hogy reméli nem kell új kártyát vennie, én meg erre válaszoltam neki. Szerintem ez minősíthetetlen egyébként, hogy i5-ös procival nem hajlandó normálisan futni. Nem akármilyen játékok vannak a gépemen. Még a Batman Arkham Knight is 60-70 FPS között mozog a jelenlegi konfigurációmmal, de a Witcher 3 is ugyanez, ezek is prociigényes játékok. Ez meg élvezhetetlen. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális dolog.
-
PeAdam
tag
Én éppen most vettem új videókártyát. Beruháztam egy RX 580 STRIX TOP OC 8Gb-os kártyára. Mondanom sem kell, hogy minden játék 70-80 fps között repül vajsimán egy i5 4460-as procival és 16 Gb rammal megtámogatva. De a slusszpoén az most jön. Az Ac origins semmilyen beállításon nem hajlandó normálisan futni. Olyan FPS droppok vannak, hogy számomra játszhatatlan a játék a 30 fps-es módszerrel is mostmár. Én ezennel befejeztem a küszködést az Ac Origins nevű programmal. 120 ezres videókártyával,, i5-ös procival meg 16 giga rammal élvezhetetlen a játék nálam, asszem ezzel mindent leírtam.
-
PeAdam
tag
Pontosan ez a gond, hogy van akinek semmi probléma nincs a játékkal és egy i5-ös procival is jól megy, másnak meg i7-tel is játszhatatlan. Rá lehetne fogni, hogy egyeseknek túl gyenge a gépe hozzá, de messze nem itt van a kutya elásva. Annyira kriminálisan kiszámíthatatlan ez a játék, egyik pillanatban még minden oké aztán úgy elkezd szaggatni, mint az isten nyila. Nekem az i5 4460 a Witcher 3-ban is 100%-on szokott pörögni mégsem akadt meg soha az életben. Most azzal küszöböltem ki viszonylagosan a problémákat h Ultra High beállítás + feltoltam a Resolution Modifiert 120%-ra, így épp hogy 28-30 fps-en döcög a játék, de legalább nem akad meg, élvezhető valamennyire....
-
PeAdam
tag
Elismerem, nem egy csúcskategóriás gép, de ha más játékok is problémát okoznának a vasnak akkor én sem pattognék, viszont így h minden általam játszott játék Very High-Ultra beállításokon fut, ezt pedig még lebutított grafikával sem tudom végig akadásmentesen FPS droppok nélkül játszani, ezt valahogy nemtudom megemészteni. Ráadásul nemis igazán tudom, hogy konkrétan mi az a komponens a gépemből ami kevés lenne a játéknak.
Nem most először volt, hogy random elkezdett akadozni, előfordult már máskor is, csak most azthittem, hogy a prioritás növelésével feladatkezelőben orvosoltam a problémát. Sokan ezt írták megoldásnak. Egy darabig ez megoldotta, de most megint nem fasza.
-
PeAdam
tag
Na, nekem eddig magas prioritáson futtatva elég stabil volt a játék a legutóbbi frissítés óta, viszont a legutóbbi alkalommal mikor játszani akartam borzasztó input lag és akadozás fogadott Memphisben. Most eljutottam arra a pontra, hogy egy jó darabig pihentetem a játékot, mert egy 250 ezres gépen állandóan buherálnom kell valamit h normálisan fusson. Most van az h már kiverte a biztosítékot. Nemértem h fórumokon meg gépigényes oldalakon viszonylag kevés panaszkodást látok, pedig ahogy én látom, ez a játék technikailag egy hulladék, képtelenség konstans stabilan futtatni h ne bassza tönkre a játékélményt. Én mégegyszer nem venném meg.
-
PeAdam
tag
Sziasztok! Eddig az 1.10-es frissítés óta tök jól ment a játék. Erre ma belépek ugyanazokkal a beállításokkal és veszettül szaggatott, érthetetlen számomra, hogy egyik nap tökéletesen fut, most meg konkrétan egy stuttering fesztivál volt a játék. Ezt követően kiléptem megnéztem nem-e valami malware, de a proci alapjáraton ugyanúgy csak kb 10%-on ment mint máskor mindig, kipróbáltam még gyorsan a witchert is az ugyanúgy futott normálisan, ahogy szokott. Hogy az istenbe lehet ez. A Uplay mondjuk feltelepített valami kis pár megás frissítést, lehet az cseszett el valamit?
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Ma játszottam több mint 1 órát meló előtt az új frissítéssel. Szerencsére most egyszer sem akadt meg, vagy droppolt a játék, mint az 1.05 update esetében. Viszont, szerintem a játék madártávlatból, vagy magaslatról nézve minden eddiginél rondább. A látótávolság kritikán aluli, de komolyan, én nemtudom meddig akarják még butítani, de ez mostmár szerintem ciki. Az 5 éves GTA 5 köröket ver a játékra technikai oldalról.... Ennek ellenére egyet értek az előttem szólókkal, hogy maga a játék annyira jó, hogy még ígyis játszom vele.
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Ma egy órát nézegettem a beállításokat, hogy ne akadjon a játék nagyjából sikerült egy stabil szintre belőni, viszont csak úgy, hogy 30-35 en játszom de legalább nem droppolgat... Én csak azért nem raktam még vissza a 1.02-re mert reménykedek h a decemberi frissítéssel javul valamit elvileg nemsokára jön majd.
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Nem csak az Amd-t nem szereti nekem Nvidia kártyával az 1.05 patch óta a játék egy okadek ahogy kinéz és kb az orrom előtt tölti be a textúrákat iszonyat ronda látvány közbe meg össze vissza droppolgat. Ameg ez így marad én letettem a játékot és megyek Witcher 3azni jelen állapotában ez így minősíthetetlen.
-
PeAdam
tag
Szerintem ez így jelen állapotában egy okádék. Rengeteg képem van a játék korábbi kinézetéről.... Össze sem hasonlítható a kettő, ahogy most kinéz az kb egy PS3-mas játékra emlékeztet. A textúra részletesség és a látótávolság is butítva lett, sőt szerintem a Reflection minősége sem okés. De legalább, ha a teljesítmény javult volna, akkor még el is nézném, de nekem eddig akadás nem nagyon volt, most viszont 5-10 másodpercenként, de minimum félpercenként beakad a játék, ahogy tölti be a textúrákat.
A gépem amúgy: i5 4460 3.4 ghz
16 Gb Hyper X Fury
GTX 960 gaming 4g -
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Sziasztok! Nálam az 1.05-s patch óta a játék finoman fogalmazva egy hulladék. Egy viszonylag erős gépen össze vissza droppolgat, akad, stutteringel, ráadásul a legutóbbi frissítés óta sokkal csúnyább is lett. Az orrom előtt töltődnek be kb a textúrák, meg alapból mintha a grafika is butított lenne. A konzolok miatt lebutították, vagy mi az isten? Ez nem az a játék, amit annó megvettem. Ez a folyamatos akadozás meg csak hab a tortán.
Számomra ez mostmár a játszhatatlan kategória. Mi a redvás f....t csinálnak az Ubisoftnál?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest