Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #611 üzenetére
Én esm értem mire gondoltak a fejlesztők ezzel a baromsággal. Remélhetőleg sokan reklamálják és lesz patch.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Van ebben a játékban állítható nehézségi fokozat?
-
Đusty
addikt
A nyilaknál a lv szint mellett a piros és zöld nyilak mit jelentenek? Attól függően változnak, hogy mit választok. Ha piros vagy zöld az mit jelent? Kardoknál ugyanez?
-
Đusty
addikt
válasz IntelKiller7 #725 üzenetére
köszi,
Az összegyűjtött tárgyak kellenek valamire vagy csak eladni jók másra nem? -
Đusty
addikt
Az állatok maguk kellenek valamire vagy eladhatóak nyugodt szívvel?
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #772 üzenetére
Melyik az a 4 terület amit nem érint a főszál?
-
Đusty
addikt
Mit csináltak ezzel a játékkal? Ugyanolyan beállításokkal akad, laggol az egész, eddig ilyen gondom nem volt.
@PeTeR_33
Bátor ajánlat. Nem lenne rossz ha lefordítanák de csak ez miatt kétlem, hogy újrajátszanám úgy meg már mindegy.
-
Đusty
addikt
Nekem a patch óta játszhatatlan fél percenként megakaad 3-4 másodpercre is, elptte nem csinálta. Van valami graphic beállítás reset lehetőség. Pedig nem nyúltam hozzá amit automatán beadott úgy ment.
-
Đusty
addikt
A térképen egy óra játék után világos lesz, hogy mi micsoda. Van katonai barakk, vár, település, kilátó amit a gyorsutazáshoz fel kell oldani. ?-felfedezni való területek bármi lehet. ! jelek mellékküldetést adnak.
Fegyverekről általában a legerősebbet érdemes felső szám szerint. Gyűjtött eszközöket csak eladni tudod pénz lesz belőle.
Én sem rohantam úgy csináltam, hogy amikor a fő szál átvitt egy új még ismeretlen területre az addig felfedezettet teljesen kipucoltam nullára, egyetlen fehér háromszöget sem hagytam
Az Abiliti pontokból is mindig tartogattam, hogy ha valami menetközben nagyon kell fel tudjam oldani. A füttyre teve, ló hívást célszerű minél hamarabb a nagy terület miatt, a többi játékstílustól függ.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Ha tabot nyomsz a quest fül alatt látod bal oldalon a küldetéseket. Main a fő, side a mellék, events az átmeneti ami mindig változik, all az összes, completed a teljesített. Bal oldalt kiválasztod amit szeretnél pl. main és a térképen egy sárga rombusszal jelöli. Az összes többit is amit kiválasztasz. A transportok nyersanyagot visznek ami a fejlesztésekhez kell a gear fül alsó sorában, hogy pl.több nyíl legyen nálad meg jobban menjen a harc.
-
Đusty
addikt
Én meg a fotó acsival küzdök leírná valaki, hogy kell fotót készíteni PC-n? F3, F2 nem működik.
Vagy ez nem mindig aktív mód? -
Đusty
addikt
Na kivégezve minden de amit nem értek, hogy kipucoltam mindent nem siettem összes mellékszál random esemény egy csomó plussz gyilok és a végén így is hiányzik 4 skill amire még a pénzem is kevés lenne. Ezt nem is értem, hogy gondolták most botorkáljak még újabb 40 órát gyilkolászva csak úgy, hogy meg legyen a maradék skill is?
Egyébként nálam simán az év játéka és mostanában ekkora játéknál nem is találkoztam ilyen elenyésző buggal, teljesen jó lett ez az első assasins creed amivel szívesen játszottam -
Đusty
addikt
válasz laci1117 #1304 üzenetére
Igen mindent megcsináltam még a papyrus kérdőjelek is kipipálva, acsik minden kb. 105 óra.
Miután eladtam a 20 alatti fegyvereket sikerült annyi XP-t venni, hogy feloldva az összes skill is és még minden nyersanayagból maradt bőven. Viszont így is csak 99%-ra írja a teljesítést kezd az agyamra menni.
Mintha az utolsó pénzért vett skilleket nem számolná vagy nem tudom. Talán majd magához tér. -
Đusty
addikt
Akinek meg van a 100% küldene nekem egy mentést az emailemre? Őrületbe kerget ez a vacak, hogy csak 99 de a netet nézve nem vagyok egyedül. De rohadtul idegesít
Azt hittem valahol tételesen ki lehet listázni, hogy mi hiányzik neki mint a gta-ban de nem. És nem is hiányozhat semmi.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #1393 üzenetére
Hol vannak a napi küldetések nekem az event-nél sem jön fel mostanában soha semmi?
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #1395 üzenetére
ok köszi, ne fáradj megkeresem. Bár így rémlik műltkor annyi volt, hogy adjak neki 20 krokodil bőrt mivel volt nálam kész is volt a küldi. Ha ezek azok akkor azokkal nem sokra megyek
Jöhetne már a seasson pass remélem lesz benne vagy 50 óra játék az árából következtetve.
ÁÁ nem gagyi lesz tuti a wildlandsból kiindulva.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #1401 üzenetére
Nálam külön meghajtón van semmi gond hacsak nem emiatt 99%
@Tidus: Standard Edition
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest