Új hozzászólás Aktív témák

• bbchris

senior tag

válasz slett27 #142 üzenetére

Ez így van ez tényleg nem BF2 . Itt billentyűzet kezelés hegyek vannak , minden egyes katonának ki kell adni az utasításokat . A Multi rész nagyon tetszik benne egy kis mozzanattal rögtön LAN-ra lehet tenni de akár IP játékot is lehet vívni ugyanúgy mint a BF2-nél . A Voice Ip-t megoldottuk = MSN-en keresztül csevegünk hogy ne hallja más a csevegést és ne zavarja őket .

Egy estén mikor harcoltunk és nekiálltunk csevegni aztán megkérdi az egyik srác akik ránkcsatlakoztak az anno 512-es ADSL-re amivel működött is 8 játékossal , hogy Arabul beszélünk ? :D

Játszhatóság nagyon tetszik itt a nyers erő a lényeg , itt ugye nem lehet Helivel befordulni az utcába , viszont amin jót röhögtem hogy a saját katona le RPG-zi az ellenséges katonákat , azaz belelő egy kúpot :DDD aztán nagy örömmel mondja hogy ''soldier is history! '' A hangokban az a piccsegés inkább egy orgonapetárdára hasonlít mint gellerre , ezt akkor szoktam hallani mikor gellert kap a golyó a játékban a földről . Viszont a távoli járművek tompa morajlása és a BRDM hangja távolból nagyon állat , mint a valóságban , a helikről nem is beszélve távolban olyan morajlósan hallatszódik . Ugyanúgy el lehet gyakni az embereket járművekkel . És ha már vesztesen áll az ellenséges csapat akkor nem ront ki örült módon hanem meglapul a bokorban és megvár a piszok . De az is jó hogyha nekilátsz örültködni elbújva egy épületben és leszedegetni a katonákat akkor megkeresnek és hátulról meglepve lelőnek . SZal valahol itt kezdődik az Ai .
    Nem tudom hogy ki játszott vagy ki tudta kipróbálni a VBS-et , nekem volt alkalmam de annak kegyetlen az Ai , ottan amikor rálőttem a teherautóra pillnatokon belül kipattantak a katonák és elbújtak az Ural mögé és menthetetlenül lelőttek és azonnal bekerítettek .

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák