Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Értem én, hogy "átlag".... naaaaadeee 40??? AZéé a lóf..sznak is van végeeee

Discord link : https://discord.com/invite/6SY8Uqy
Én ma vagyok 4-6 ig kb meg este 10 től.
-
Jinxb1rd
addikt
Azért elég könnyen lehet különösebb energia nélkül is pénzt termelni ebben a játékban. Ez pl laza 350.000-et adott így.

Lassan meg is lesz a 10 millió koen 11 milliós inventoryval.
-
Jinxb1rd
addikt
Két napon belül megnézték és elbírálták. Azért ez így kellemesebb.
Egyébként én mégcsak nem is reportoltam,csak kapcsolódtma hozzá ezek szerint.
-
szTotyy
őstag
Új season óta mintha Deke nem lenne oly bőkezű, nem nagyon ad jó ajánlatokat. Semmi kulcs, kártya nincs azóta.
-
Jinxb1rd
addikt
Ezt nem tudtuk. Eddig úgy játszottunk, hogy figyeltünk arra hogy ne lőjjük egymást.
Más:
A collecting gunpowder missiont valakit megcsinálta már? Marketről megvettem a gunpowereket meg delivertem is egyet. Ezek készek. De egyszer találtma is egy pirosat, de a collecting gunpowdert nem confirmálta be mégse. Mit kell akkor msot gyűjteni?
Covert ops-ban most elmentem a basementbe és megint begyűjtöttem a két b gunpowdert, de nem írta ki hogy teljesítettem volna a küldetést. -
nanofocus
tag
Király, köszi szépen. A cuccokat én marketre raktam fel, de úgy látom a kutya nem akarja elvinni. Érdemesebb inkább a contactnak eladni? Kihoztam egy gyűrűt valami 60K értékben de csak 47-et adtak érte. Kaptam egy arany kulcsot is amit elvileg mindent is nyit a pályán, ezzel mit érdemes csinálni?
-
szTotyy
őstag
-
nanofocus
tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Köszi a gyors választ! Más: általában egyedül tudok menni, nincs csapatom, addig nem is akarok keresni amíg nem ismerem teljesen a játékmechanikát. Kicsit insurgency sandstorm-os, abban van pár 100 órám, szerencsére ez nem egy cod, attól már hányingerem van kb 2007 óta. Egyszóval a kérdésem az lenne, ha egyedül megyek akkor is rakhat be komplett csapatokat ellenem vagy csak solo játékosokat? Tegnap a második farm-os küldinél láttam 2 utcával valakit kurva gyorsan szaladni ( fel is ment a pulzusom 100ra ), lehasaltam de aztán eltűnt.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
nanofocus
üzenetére
2 karaktered van, a main és scav.
A mainre te pakolsz felszerelést, oda mész vele ahova akarsz.
A scav azt hiszem itt a devops, random geart kapó csöves guberáló karakter, ha meghal vagy lemész vele egy kört , azt hiszem 10,15 perc múlva mehetsz vele újra.
Azok scavelnek leginkább akikek kevés a pénze, de van aki szereti ezt a low-risk high reward stílust is. -
nanofocus
tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Köszönöm! Nagyjából átnéztem miről is szól a játék, de azzal nem vagyok tisztában mi az a scav. Ezt a szót olvastam már tarkovnál is.
-
nanofocus
tag
Sziasztok,
Még csak most akadtam rá, de nagyon fain. Ez nem lesz steam release? Tegnap toltam vagy 2 órát, nagyon jó ahhoz képest hogy EA.
-
Jinxb1rd
addikt
csodálom hogy nem játszanak többen ezzel a játékkal. Bárki, akinek eddig mutattam, az mind rákattant.
-
Jinxb1rd
addikt
Na majd legközelebb jobban figyelek.

Egyébként minden mapra az jellemző, hogy az elején sok a lövöldözgetés? Még ugye csak Farmon játszogatok küldik miatt, de elején folyamatosan csak a harcot hallom. -
ooooobi
őstag
Ha scav jatekost ölsz akkor combat recordban rendes statot latsz a talalatrol, nem csak egy dmg szamot. [gepi scav] [jatekos scav]
-
Jinxb1rd
addikt
Honnan lehet tudni, hogy játékost öltem meg? Amikor operátort ölök meg dögcédulával?
Egyébként egész jó a játék, ahhoz képest, hogy early. Tarkovval nem játszottam, de ez egész jónak tűnik ahhoz képest, hogy azt mennyit szidták. -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Ez a játék msot már free to play nem? Tehát nem kell kulcsot szereznem hozzá semmi, csak letölteni a honlapról?
-
-
szTotyy
őstag
Tegnap jópár meccset letoltunk haverokkal.
Vannak jó változások.
-Nekem a legtetszetősebb változás (apró, de annál nagyszerűbb) , hogy ha az egeret egy item fölé viszed, rögrön kiírja az árát. Bár én lassacskán már tudom az összes cucc árát, de a társak lootolását sokkal jobban meggyorsítja, így nekem is jobb.
-az időjárásváltozás nagy fasza lett!
-azt viszont már látom, hogy a Vector nagy meta lesz, útálni fogom. Bazi erős lett, iszonyat gyors fegyver. És rohadt olcsó. Tegnap elég sokat hallottam a hangját.Shotika: nekem viszont a gyorsabb játékmenet nem tűnt fel...,(bár én nem vagyok egy eszetlenül rohangáló fajta). Oké, hogy lettek új animációk, meg a futás más, de aztán lehet csak nekem nem tűnt fel.
De azt nem szeretném, ha "CoD"-osodna a játék, attól az agyatlan lövöldétől hányingert kapok.
-
shotika
őstag
Tegnap élesedett az első szezon, és vele megérkezett az első nagyobb update is a játékhoz.
Hűha, na, ennyire szerintem még egyetlen egy játék se változott át egy frissítés után. Szinte mindenbe belenyúltak a fejlesztők!- Teljesen új mozgás mechanika
Vége a tötyögős játékmenetnek, a karakterek mozgása, a sprint, a különböző interakciók és cselekvések animációja jóval gyorsabb lett. (sprint esetén viszont gyorsabban fogy a stamina)
- Megújult grafika
Teljesen új megvilágítási rendszert kapott a játék, már kevésbé lehet elrejtőzni a bozótban, élesebbek lettek a textúrák is - most már a távolabbi pontok sem mosódnak el úgy mint régen illetve a belső helyszínek is kevésbé sötétek.
- Bekerült az automata loot-olás
- variáltak a hangokon
- megszűnt a loot-olás közbeni akadozás
- a tárcsere / tárellenőrzés gyorsabb, és növeltek a fegyverek ADS-én is
- átdolgozták az ikonokat és a betű méreteket, átláthatóbb lett az inventory managment
- dinamikus időjárás a pályákon - egyébként ez valami elképesztően jó plusz hangulati és taktikai elem. Néha random el kezd ömleni az eső (Ilyenkor tompábban is hallani a környezetet, és csökken a látótávolság. A gázmaszk/ védőüveg is vizes lesz)Ezeken kívül még van jó pár finomság, de kb csak 2-3 meccset volt időm letolni vele. Az szinte biztos, hogy kissé megosztó lesz ez a sok változás, főleg, hogy kicsit CoD-osodott a játékmenet, de nekem egyelőre határozottan tetszik ez az irány.
-
qdak
addikt
BUG: [link] 1 Slot bukta, pedig üresnek jelzi

szTotyy
Közelre: mp5@4th, uzi@4th, ak74n@4th
Távol: mosin@5th, ak74n@5th (4x vagy 10x Scope) -
szTotyy
őstag
Egy kis közvéleménykutatás..
Nektek mi a kedvenc fegyveretek, milyen tölténnyel használjátok?
És mi az a fegyver amit kerültök mindenképpen? -
Csokishurka
őstag
-
BRABUS113
aktív tag
Season 1 - November 20.
[Youtube link] -
konci79
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Értem hogy mit akarsz mondani, de nálam pont nem ez a helyzet...
Nem mindenki szórja baromságokra a pénzt, főleg nem mekis "kajára".
Hobbi játékos vagyok, nem fogok játékban fizetni semmiért.
Sőt, még VGA-m sincs, APU-val játszom
De megértem azt, aki megveszi, én meg boldogulok ahogy tudok, tanácsokat igyekszem megfogadni
-
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Köszi, legközelebb megnézem így is
-
szTotyy
őstag
A contactoknál Deke Vinson felkínál neked (asszem) 8 óránként 12 random (olcsóbb/drágább) cuccot. Ezeket nem koenért tudod tőle megvenni, hanem cserébe kér tőle különféle tárgyakat.
Szerencsére olyan "okos" a játék, hogy ezeket a tárgyakat nem kell neked egyesével kikeresgetni a marketen, hanem 2 gombnyomásra a játék kikeresi neked (kiírja, hogy ezt mind mennyibe kerül megvenni), és be is cseréli a felkínált tárgyra.
A kékkel bekarikázott ikonnal pedig meg tudod nézni, mennyi az eladási ára a kiválasztott cuccnak.
szerk..: már tárgytalan.. a videó link jobb ötlet volt.
-
konci79
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
A 3x2 az nem pénzért vehető meg?
Discordra beléptem, amit itt linkeltek korábban.
Csak nem szoktam elindítani
Délután már nem nagyon beszélnék, ha már itthon a család, mondjuk hallgatni tudok
-
Csokishurka
őstag
Hagyd a randomokat...menj inkább soloba akkor. Két dolog fontos ilyenkor..legyen meg a legnagyobb composite case (3x2) meg legyen kulcsaid. Farmon esélyesen kető kulcsos hely mellé dob be. (Barn office vagy main bedroom) Ha mákod van találsz valamit ami megéri, mehet casbe és már plusszos vagy.
Illetve van egy discord szeró ahol elég sokan szoktunk összegyűlni, tudom javasolni.
Vannak kezdők is meg haladók is.Erről van szó:
[link] -
konci79
őstag
Ez mi amiről beszéltek?
Más: 2 nap alatt 2x ölt meg saját csapattársam...
Nem tetszett neki, hogy nem rohantam előre velük együtt...
Unalmas, hogy lootolni sem tudok mert mind szalad mint a meszes, most is ez volt, kilőttek valakit, már kifosztották, én meg megnéztem maradt-e valami. Erre nekem estek , és felgyújtottak... Valami orosz köcsög.
Reportolom, de sok sz.rt nem érek vele. -
Csokishurka
őstag
Fúú nekem tegnap meg tegnap előtt, nem is akartam elhinni.
Armory kék kártya 600k→2,2m, Lounge armory kulcs (sztem neked is ez esett), M61, M62 lőszer....igaz ami igaz, egy jó ideje semmit sem adott, csak a szokásos gránát, medkit, injekciók. (hozzáteszem ezeket is megveszem mert elhasználom) -
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Jó öreg Deke, ma reggel hozott nekem egy Armory kulcsot 300 ezerért, tovább is adtam 1,4 milláért.
-
Csokishurka
őstag
Nem azt mondom, hogy valódi pénzért vegyél, azt tényleg hülyeségnek tartom.
Hát persze ha nem játszol akkor nem jön Koen meg skill se, map ismeret se...de ez minden játék ilyen, ha nincs ráfodított idő akkor meglepetés ne érje az embert ha a nolife arcok bedarálják.
De van sok módja pénzt szerezni, erre a legjobb a scav runok, Deke bácsi, zero to hero runok....
Haver friss accról kezdte el és már 20 misinél jár, és nem is tudta hogy Dekénél lehet bizniszelni
-
IzI
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Pénzem lenne rá,volt is,de nem sokáig.Kicsit elvész azzal a kihívás.Meg fizetés felé terel,ha nem játszól vele eleget.
-
szTotyy
őstag
Dumdum lőszert használ/használt közületek valaki?
Külföldi fórumokon sokszor olvasom, hogy milyen hatékony lábra (tudom a páncélt nem viszi át). Elvileg 3 találat lábra és hal az ember. Én egyszer próbáltam, de nem találtam túl jónak. -
Csokishurka
őstag
Hát azért ez nem igaz szerintem, gyakrabban találkozok thermál nélküliekkel.
De az a baj ha én is termállal megyek akkor általában találkozom velük és mivel én csak a scopet használom ők meg a sityakra szeretlhetőt azért egy picit előnyben vannak. És sajnos mindig SJ16 kombóval jönnek.
De hát ez van, senkinek sincs megtiltva, hogy használja ezeket ha már a játékban vannak. -
IzI
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Lezártat már nem lehet játszani thermál nélkül. Esélytelen ellenük,300e cuccal bemegyek és szembetalálom magam velük.Normálban sok alúlöltözött vagy scav playerek rohangálnak
-
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
A mobil verzióban új szezon kezdetekor csak 2 rangot veszít a játékos, azt olvastam.
Valószínűleg itt is ez lesz. -
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Pontos dátumot sajna nem írtak.
-
szTotyy
őstag
Novemberben kezdődik a Season 1.
Ezzel együtt jön egy új map (TV Station), különböző időjárási viszonyok (eső, vihar, köd), és választható női karakter. Új fegyverek (H416, Vector).
Gondolkoznak egy új játékmódon, amiben halál esetén nem veszne el a cuccunk (Secure Ops néven).
(..ha esetleg valaki még nem olvasta volna ezeket a játék launcherében közölt interjúból) -
ToMy_
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, bannolják, konkrétan 1 napra. Szándékos teamkill-ért report után 1 nap pihenő a tettesnek. Az másfél milláért nem sok...
-
protegum
aktív tag
Sziasztok, csak szeretném jelezni, hogy lejárt a discord meghívó.
-
BRABUS113
aktív tag
Novemberben season 1
-
qdak
addikt
Valakinek van/volt már Arany Oroszány ?
Nekem volt, meg egy csapattársam is...:
Szóval, ne örömködj, ne mond el a csapattársaidnak, mert alád dobja a gránátot..

Pedig már a kijáratnál voltunk...Komolyan, lassan jobban szeretek egyedül Covertet menni.
1,7 Milliót kb. buktam , minden cuccom...
Amúgy ebben a játékban ezt mindenféle következmény nélkül meg lehet tenni ??? -
shotika
őstag
Célzott lövés ellen a legjobb cuccok is néha kevesek, de sokszor van olyan szitu, hogy ha fullos gearrel vesz körbe egy team, akkor bizony kb nulla esélyed van. Nagyon sok múlik azon, hogy reagálod le az akciót, hogyan helyezkedsz, mennyire vagy pontos.
Nekem volt olyan, hogy egy Desert Eagle-el mentem be, és 7 playert szedtem le vele - minden lövésem fejre ment, és a végén több mint 2.5 millás loot-tal jöttem ki. De pl értékes itemet nem is találtam abban a körben (az értékeset alatt a több millásakat értem), mert megint más a szitu, hogy ha a kör elején találok egy arany oroszlánt, ami 1.6 milla - máris másképp állok hozzá a meccshez és kevésbé kockáztatok.És a legjobb gear és taktika sem ér semmit, ha van egy tetű player, aki elbújik az extraction pontnál és visszaszámlálás közben lő pofán - volt ilyen, és csak a szerencse és az mentett meg, hogy volt annyi lélekjelenlétem, hogy nem léptem ki teljesen a pontról és szitává lőve, de valahogy túléltem.
-
qdak
addikt
Na közben vettem magamnak tesztelni: (csak 1000 a dolog)
SJ16:
4es ammo felejtős...
5ös ammo 2 hit kell = akkor vegyél Mozimot, ugyanezt elvégzi, kevesebbért, feleslegesen kockáztatod a cuccaid!
6os ammo 1hit! (mellkas, nem fej) = na ez a fegyver! az ABI AWP je.
Bár 11000 1 ammo, de élőben is teszteltem, pajtából 1 hit mellkas, szegény feküdt egyből.konci79 ha fejet lősz, nem sisakba, 1 hit is elég

Én 1 el lejjebb teszem a 0ázást ha pl sks el lövök, mert reflexből a fej közepe felé lövök (cs go megszokás) így kicsit lejjebb esik a lőszer, megy sisak alá, ahol nincs védve.
Nem tudom a plexit tesztelni sajna, de idáig nagy hasznát nem láttam, de jöhet cáfolat, én nem használok. -
ONEFREE
aktív tag
A játék elég jó már, de a "campers"...
Amíg nem lesz Pvp addig ez is egy retek és megölik a játékot...
-
BRABUS113
aktív tag
Csapatomba keresek játékosokat!
Elvárás:
Normális kommunikáció discordon
Extraction rate: 60%+
Majdnem minden hétköznap 20 órától elérhető
Spawn pointokat ismerd vagy legalább tanuld meg
Loot Goblinok kizárvaKeress privátban!
-
qdak
addikt
Szivesen

Hát nem sok esélyed van, 10+ töltényt bele ereszteni az 5ös szintűbe.
A fej lövést meg lehet próbálni, de nekem itt nem gyere be, nem csgo, hogy bárhol fejen lövöm hal. Nem egyszer jártam pórul, helmet megvédte, én haltam.
Láb lövésre nem áll rá a kezem, meg nem is látod mindig a lábát.
Szóval maradt valami "olcsóbb" pusztító, ak74n@5ammo, uzi@4ammo
Talán ezekkel jövök ki anyagilag pozitivba.
Vagy sniper, SKS@5ammo drm ként, vagy fejbe, Mozim@6-7ammo, sajna itt is 2 hit ha nem fejbe talál.
Jó lehet(ne) még a Bm59@5-6ammo, de erre drágább a scope, inkább közelre, de arra meg van jobb, én inkább ráfáztam közelre vele. -
szTotyy
őstag
-
qdak
addikt
Simán nem tölti be jól.
Mi amit figyeltünk, hogy nincs táska, azt közbe van a haveron, de valamiért nem tölti be.Van egy félkész táblám:
[link] (remélem jól osztottam meg)
5 ös armor-t teszteltem, átlagosan, hány tölténnyel tudod elpusztitani, az adott fegyverrel-tölténnyel mennyi idő (TTK @mellkas@mellé lövés nélkül), mennyibe kerül az ellenfél elpusztítása (@mellkas@mellé lövés nélkül@piaci áron vett tölténnyel, nem a valótlan kiírt árral.)
Érdekes, hogy a spórolok, olcsóbb 4es ammo többe kerül a végén valamikor, főleg ha pont az az 1 töltény hiányzott és én haltam meg.Most tuningolt Uzi-val nyomulok 4es ammoval, bár hamar kiürít 10000 et a tárból, de hamar is kifexenek tőle

2 tár 32es+20 tartalék, a többi töltény a reinforceban.Bár az Mp5 ütösebb, de drágább, a best meg szerintem egy tuning Ak74N csak győzd tankolni 5 ös ammoval.
-
szTotyy
őstag
Megtaláltam egy korábbi kérdésemre a hivatalos választ, miszerint mennyi játékost enged egy-egy mapra:
Farm: max 12
Valley: max 20
Armory: max 12.Arena Breakout Infinity wiki, ha esetleg valakinek új.
-
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Értem, köszi, nagyjából így is csinálom. Shooting range-t használom is gyakran.
Mivel játszom asztali gépen és laptopon is felváltva, óriási hátrány a kis monitor, amivel tisztában is voltam, nem meglepetés.. csak azt nem tudom felfogni, hogy a bánatba' tudják ezt telefonon játszani az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
X
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

itthoni gépen nem fut a játék

Amíg nem lesz Pvp addig ez is egy retek és megölik a játékot...