- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-05-30 00:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
rewtenator
csendes tag
-
rewtenator
csendes tag
-
rewtenator
csendes tag
-
rewtenator
csendes tag
-
szTotyy
őstag
....ja, és a kontaktoknál nézd meg Deke ajánlatait! Naponta háromszor lehet frissíteni. Régebben csak ebből meg lehetett gazdagodni, de manapság egy köcsög. De néha ki lehet fogni nála most us jó áron kulcsokat, jó lőszereket, páncélokat. Ha jó az ajánlat (írja is ha rákattintasz), megveszed, eladod piacon. Vagy elhasználod.
-
rewtenator
csendes tag
-
rewtenator
csendes tag
-
rewtenator
csendes tag
-
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
-
Csokishurka
őstag
Igen, ugye én csak S0-át toltam, megvolt a legend rank és onnatól be is raktam parkolópályára. Aztán elég furcsa volt visszajönni, nem csak az árak miatt hanem láttam milyen skinek vannak, csilli villi rikitó neon skinek. De még erre azt mondtam volna okés is. De aztán mindenféle mortal kombat meg csajos operátor skinek....
Spellezésre, ezért se jött be annyira a delta force....ha spellezni akarok akkor játszok RPG játékot. Amúgy valami falat tudsz majd felhúzni meg tudomisén mik lesznek még. Hálistennek nem lesz kötelező, valszeg kirpóbálom majd de pont az jött be ebbe a játékba hogy vagy te meg a fegyvered és ennyi.
-
szTotyy
őstag
-
ToMy_
tag
-
Csokishurka
őstag
-
IzI
senior tag
-
nanofocus
tag
Fuhh mennyi új játékos van
Kicsit "jó" érzés volt ledarálni őket farmon, tegnap kinyírtunk vagy 6-7 embert is, mivel ott kezdtek szegények, mi meg csináltuk a seasonal mission-t ami most farmon kezdődött. Egyébként én azt vettem észre, hogy pozitív hozadéka is van a steam-es integrációnak, mostmár nem csak duoba indulunk 3-4 fők ellen, hanem mindig van velem legalább 2 ember, kevesebb a "lemaradás". Örülök hogy kivették a koen vásárlást. -
ooooobi
őstag
Na közben kiderült a kill feed tuti nem fog bekerülni, redditen irta a dev. Plusz kérik az embereket reagáljanak a bétára, szal ha valamit sokan kritizálnak esélyes, hogy nem teszik be. Kíváncsi vagyok erre az új Farmra este rápróbálok én is, tetszik hogy kiszélesítették.
Update: We will not be implementing these features in the live server!
Dear Operators, ❤️
We’ve recently received a lot of feedback and suggestions regarding the two changes in our beta test.
The good news is that we will not be implementing these features in the live server:
1. Kill feed/notification.
2. The ability to sprint while crippled.
The test server is an important way for us to gather player feedback, and we genuinely welcome all players to actively participate in future testing to help us continuously improve the game.
👉Please give us more feedback. S2 Closed Beta Test Bug Report & Gameplay Feedback
We are listening to you!
Thank you! -
ooooobi
őstag
-
IzI
senior tag
-
IzI
senior tag
-
IzI
senior tag
-
szTotyy
őstag
-
IzI
senior tag
-
IzI
senior tag
-
IzI
senior tag
-
konci79
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
-
ooooobi
őstag
-
konci79
őstag
-
konci79
őstag
-
konci79
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
Mindenhol összefutni velük. Most az a rendi, hogy a fegyverre tehető thermal scopot használják. De amikor letöröltem, akkor egy standard vectoros thermalosba futottam bele, ami nem sokkal másabb egyébként érzésre, mint amikor 200 méterről lőnek fejbe sniperrel. Nagyba harcolok egy squaddal, lelövök belőle két embert, taktikázva flankelnék körbe a fák között és jön egy random köcsög valahonnan, akinek világítok. Mi értelme van ennek?
Nem, köszönöm szépen. Erőltessék csak ezeket, aztán csodálkozzanak, hogy 6 fős társaságomból már senki nem játszik a játékkal emiatt.
-
IzI
senior tag
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
Köszi, csak jobb lenne konstans, de valószínű életben sem az

Bár azért itt is működik, hogy amit az élet elvesz, azt (idővel) vissza is adja.
Farm:
Temető előtt kezdtünk, irány fel temető, 2 csapattársat lelövik előttem, őszintén fogalmam sem volt, honnan kapták...
Gyorsan mondtam srácnak, futás Trading centerbe, hátsó ajtót céloztuk meg, fal meg a trading épülete között, szembe player, leszedtem, ajtó nyit, még egy, srác elkapta, ő kezdett el a lépcsőn felfele tartani, én healeltem, táraztam volna, botba az utolsó betárazott ammokat lőtem bele.
Nyitok egy Barn officet, gyorsan be, ajtó becsuk, műtét, medic...
Még be sem fejezzük, már jelentkeznek ketten az életünkért, szerencsére gáz+maszk volt nálam, sráccal nyittattam ajtót, gáz ki, felépültünk.
(Már az elején, a temetőnél is kaptam, meg felfele menet is, kollega szintén.)
Ready? Ready!
Ajtó nyit egyiket én szemből, a másikat a kollega, ajtön is keresztül.
Amúgy szint alapján kezdőbb volt a srác, de ha nem közreműködik, már fel sem jutunk,
teljes respect neki, nem a széfet állt neki fosztogatni mikor én healeltem, tényleg próbálta a legjobbat ő is
Kiszedtük amit lehetett, kifele is tök korrekt volt, az ajtón kívüli srácnál mondta, hogy őt te ölted meg, mondom szedjél amit szeretnél.
Kifele menet, ő a temető bal oldalánál jött, én rá néztem 2 halott társunkra, mindent elvittek...
Valaki lőt hangtompítóval miközben Motel fele mentem, temető jobb oldalától, srác meg baloldalt látott valakit.
Grave Yard nál találkoztunk, az ő oldalán csak Bot volt, nem sokáig.
Jó, mondom, akkor nem motel mellett megyünk ki, hanem középen, átfutunk úton
már fent majdnem a fal mellet, nézek jobbra, ott fekszik egy jómadár ahonnan a motelbe belátsz a falon keresztül, de temető fele néz
HS, nézek tovább ott a másik társa kicsit hátrább, szintén a bokorba, HS, na az egyik társunk fegyvere az elsőnél volt, ők lehettek akik az elején megleptek minket, talán Trade után (Motel fele) a dombról? Nem igazán tudom azt a pozíciót, ahol ha a temető jobb oldalán, pálya szélén, lőtték a társunkat, vissza temető mögé már nem láttak, ahogy futunk be Tradeba, lehet szerencsénk volt, vagy pozíciót váltottak.
Sajna így leírva, nem egyszerű a pozíciók sem, de szinte végig adrenalin volt, elfogyott az összes közelharci lőszerem, valahonnan lila lőszerest sikerült találni.
Az egyik áldozatnál, elég jó mp5-50es tár PSO lőszerrel, na mondom ezért haltál te meg!Jinxb1rd azért nem feleslegesen Evitanal az összes tárhelyet megvettem, egyből visszament 20M ra a pénzem, bár már 31M nél vagyok, de a szemem sír mikor 220K csak a töltény
Nekem a gránát a gyengém, tegnap is bedobták alám, instant kill, bezzeg ha én dobom, akár a pénzt is dobálhatnám.
Inkább Molo vagy Gáz, szépen össze tudom az utóbinál szedni magam. -
qdak
addikt
Tegnap tapasztaltam, 762*39 PS sisak felső része, SKS-el 1 hit haltam.
Bezzeg lőtéren nézve min 2 hit kellet volna belém sisakba
De, hogy ne csak panasz legyen:
[kép]Trió banda, mind 3 at elkaptam

Bár drága az ammo, de sokszor tényleg 1 töltényen múlt, meguntam...
A tartalék úgyis a reinforcedba van.Még 1, úgy modolom a fegvyeret, hogy a Horizontál rec legyen a legkedvezőbb, így nem ráncigál jobbra-ballra akkorát, úgy látom működik

-
Jinxb1rd
addikt
-
Kiskokó
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
-
Kiskokó
veterán
Értem én, hogy "átlag".... naaaaadeee 40??? AZéé a lóf..sznak is van végeeee

Discord link : https://discord.com/invite/6SY8Uqy
Én ma vagyok 4-6 ig kb meg este 10 től.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Kiskokó
veterán
-
qdak
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Ezt nem tudtuk. Eddig úgy játszottunk, hogy figyeltünk arra hogy ne lőjjük egymást.
Más:
A collecting gunpowder missiont valakit megcsinálta már? Marketről megvettem a gunpowereket meg delivertem is egyet. Ezek készek. De egyszer találtma is egy pirosat, de a collecting gunpowdert nem confirmálta be mégse. Mit kell akkor msot gyűjteni?
Covert ops-ban most elmentem a basementbe és megint begyűjtöttem a két b gunpowdert, de nem írta ki hogy teljesítettem volna a küldetést. -
Jinxb1rd
addikt
-
nanofocus
tag
Király, köszi szépen. A cuccokat én marketre raktam fel, de úgy látom a kutya nem akarja elvinni. Érdemesebb inkább a contactnak eladni? Kihoztam egy gyűrűt valami 60K értékben de csak 47-et adtak érte. Kaptam egy arany kulcsot is amit elvileg mindent is nyit a pályán, ezzel mit érdemes csinálni?
-
qdak
addikt
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
konci79
őstag
Ez mi amiről beszéltek?
Más: 2 nap alatt 2x ölt meg saját csapattársam...
Nem tetszett neki, hogy nem rohantam előre velük együtt...
Unalmas, hogy lootolni sem tudok mert mind szalad mint a meszes, most is ez volt, kilőttek valakit, már kifosztották, én meg megnéztem maradt-e valami. Erre nekem estek , és felgyújtottak... Valami orosz köcsög.
Reportolom, de sok sz.rt nem érek vele. -
Csokishurka
őstag
Fúú nekem tegnap meg tegnap előtt, nem is akartam elhinni.
Armory kék kártya 600k→2,2m, Lounge armory kulcs (sztem neked is ez esett), M61, M62 lőszer....igaz ami igaz, egy jó ideje semmit sem adott, csak a szokásos gránát, medkit, injekciók. (hozzáteszem ezeket is megveszem mert elhasználom) -
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
qdak
addikt
Szivesen

Hát nem sok esélyed van, 10+ töltényt bele ereszteni az 5ös szintűbe.
A fej lövést meg lehet próbálni, de nekem itt nem gyere be, nem csgo, hogy bárhol fejen lövöm hal. Nem egyszer jártam pórul, helmet megvédte, én haltam.
Láb lövésre nem áll rá a kezem, meg nem is látod mindig a lábát.
Szóval maradt valami "olcsóbb" pusztító, ak74n@5ammo, uzi@4ammo
Talán ezekkel jövök ki anyagilag pozitivba.
Vagy sniper, SKS@5ammo drm ként, vagy fejbe, Mozim@6-7ammo, sajna itt is 2 hit ha nem fejbe talál.
Jó lehet(ne) még a Bm59@5-6ammo, de erre drágább a scope, inkább közelre, de arra meg van jobb, én inkább ráfáztam közelre vele. -
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
Nagyon tudom javasolni a shooting ranget, akár fegyver tesztelésre, akár a lövést gyakorolni. Meg azt mondom, ahol lövést hallasz futás oda. Úgy jön ki legjobban melyik szituba, hogy viselkedsz, meg ad pálya ismeretet. Én is nagyon kerültem motelt, aztán még mindig nem annyira ismerem. Meg memorizald a Spawn pontokat, talán ez az egyik legfontosabb, hogy tudd ki honnan jöhet. Ezek próbáld covert ops körben, ott nincs mit vesztened.
Meg amíg nem vagy magabiztos, menjél low budget gearbe. -
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
-
ToMy_
tag
-
BRABUS113
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
X
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Buktál egy másfél misit

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jóindulattal 2 fej.