Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
User_2
üzenetére
igen, az áramváltó az eredeti terv, fesz mérés nélkül, mert az már van mind a 3 fázison logolva. De a fenti megállapítás is jogos, h az ESP nem olyan pontos az ADC-je, kérdés, h mennyire nem? Áramváltónak is van egy pontatlansága + az ESP32 ADC... de nem gondolom, h ezzel bajom lenne. A hiteles úgyis az, amit a villanyóra mutat. De nem elszámoláshoz kell, csak felügyelni a ház részeit, hamár szétkaptam nagyfogyasztókra meg mindenféle körökre a rendszert. Láttam komolyabb ADC modult is, de annyi extra modul megdobná az árat. Fesz mérő modulra nem gondoltam, de ez is lehet opció
Most ez hátrébb lett sorolva, megjött a motoros szelep, annak kell vmi vezérlés.
-
válasz
User_2
üzenetére
Vannak erre kifejezetten Arduino UNO alapkészletek, amiben össze vannak szedve amiket leírtál, ledek, potik, hőmérséklet meg egyéb szenzorok, kijelzők minden féle fajta stb. Ezeket kényelmes egyben megvenni, főleg amíg az ember nem ért hozzá, szoktak lenni hozzá kísérletek/kapcsolások, amivel el lehet indulni, de ha valaki már tudja, mit keressen, nyilván olcsóbb külön megvenni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Ubuntu Linux
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 8-16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold