- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ezért nehéz az élet enélkül:
https://www.ebay.com/itm/24MHz-8CH-USB-Logic-Analyzer-24MHz-8-Channel-Compatible-to-Saleae-ARM-FPGA-M100/272828061041?hash=item3f85d1d571:g:9rgAAOSwFjlZqCfv:rk:5:pf:0Egy ilyen 1800 forintos analizátort kötsz a kimenetre, és máris nagy felbontásban, nagy pontossággal, vissza tudod nézni PC-n hogy mit adott ki a szerkentyű. Én már többször javasoltam, hogy ne sajnáljátok rá azt az 1800 forintot. Nekem van ez is, meg a 100 megás is, de az esetek 99 százalékában elég ez a kisebb.
Persze még könnyebb lenne az élet egy jobb digitális tárolós szkóppal, de az százezer fölött kezdődik, aki nem mindennap használja, annak nem éri meg. Pedig pergés (prell) ügyben az az igazi. -
ecaddsell
aktív tag
Ja bocs, akkor amit írtam nem lesz jó (de mintha valami rotary encoder leírást linkeltél).
Ha valami pulzusos jeladó az sem nehezebb.Ugyanúgy minden élre kell interrupt és mérni kell a legutóbbi interrupt óta eltelt időt.
Két összegző kell (static volatile) ami minkét állapotban eltöltött időt összegi. Ha pulzus ideje meghaladja az elvárt időhossz mondjuk kétharmadát (vagy 3/4-ét ez jelalakból vagy próbával) akkor elfogadjuk, léptetjük a számlálót és mindkét idő összegző nullázva.Szóval amit lent írtál még így nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest