Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ezért nehéz az élet enélkül:
https://www.ebay.com/itm/24MHz-8CH-USB-Logic-Analyzer-24MHz-8-Channel-Compatible-to-Saleae-ARM-FPGA-M100/272828061041?hash=item3f85d1d571:g:9rgAAOSwFjlZqCfv:rk:5:pf:0Egy ilyen 1800 forintos analizátort kötsz a kimenetre, és máris nagy felbontásban, nagy pontossággal, vissza tudod nézni PC-n hogy mit adott ki a szerkentyű. Én már többször javasoltam, hogy ne sajnáljátok rá azt az 1800 forintot. Nekem van ez is, meg a 100 megás is, de az esetek 99 százalékában elég ez a kisebb.
Persze még könnyebb lenne az élet egy jobb digitális tárolós szkóppal, de az százezer fölött kezdődik, aki nem mindennap használja, annak nem éri meg. Pedig pergés (prell) ügyben az az igazi. -
ecaddsell
aktív tag
Ja bocs, akkor amit írtam nem lesz jó (de mintha valami rotary encoder leírást linkeltél).
Ha valami pulzusos jeladó az sem nehezebb.Ugyanúgy minden élre kell interrupt és mérni kell a legutóbbi interrupt óta eltelt időt.
Két összegző kell (static volatile) ami minkét állapotban eltöltött időt összegi. Ha pulzus ideje meghaladja az elvárt időhossz mondjuk kétharmadát (vagy 3/4-ét ez jelalakból vagy próbával) akkor elfogadjuk, léptetjük a számlálót és mindkét idő összegző nullázva.Szóval amit lent írtál még így nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- BestBuy topik
- Kutya topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FIFA26 / FC26 digitális kód PS5
- Aquacomputer Aquaero 6 Pro + extrák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold