Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Volt 1.19 GBP ~ 1.5 USD-ért is. Szintén ebayről berendeltem. Már késő, de azért belinkelem: [link]
(#9491) Tankblock
Tehát nem csinálsz külön ennek is helyet a nyákon. Persze fejlesztés alatt próbapanelen csinálom én is. Viszont utána nyákot tervezek hozzá. Az lett volna szép, ha mindent alkatrészenként rá tudok tenni a nyákra, helyette most úgy néz ki, hogy lesz rajta 2-3 rész, amit modul formájában teszek rá, tehát tüskesoros megoldással, ahogy írod. Így sokkal praktikusabb, habár esztétikailag kicsit zavar. Lesz egy másik nyák, szerencsére ott meg tudom oldani modul nélkül is, az alkatrészeket direktbe rátéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Metal topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold