- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mi számít horror összegnek? Egy Anova főző pl egész baráti, átszámítva olyan 32000 Ft körül mozog.
Wifi képes, mobilról vezérelhető, időzíthető. Bazi nagy közösség társul hozzá és kiváló support.
Én ezt néztem ki magamnak, majd be is szerzem ha túl vagyok a fontosabb dolgokon.Schawo cikkében még 150000 Ft-os gépről esett szó, na ott már tényleg elgondolkodtató a DIY vonal.
DIY vonalon meg szintén el lehet szállni a kivitelezés költségeivel, ha nem gettó minőségben akarja elkészíteni az ember. Akkor már inkább egy Anova. -
Ha jól értem egy meglévő készüléket kellene feltuningolnod? A legegyszerűbb az lenne, ha valamivel mozgatnád a vizet az edényben, sokkal gyorsabban reagálna a termosztát, kisebb lenne a hőtehetetlensége a rendszernek. Az időzített kikapcsolást pedig egy időkapcsolós konnektorral is meg lehetne oldani.
-
1. Hallottam, hogy mosogatógéppel is lehet sous vide-álni, akkor viszont annyira csak nem lehet kritikus a hőfok, hogy 0.2 fok hiszterézis sok legyen neki.
2. Ha én csinálnék sous vide gépet, úgy csinálnám meg, ahogy egy háznak a cirkó fűtését: egy szivattyúval egy fűtött csövön vezetném át a vizet, a csövet pontosan a kívánt hőfokra melegíteném, és folyamatosan keringetném a vizet. Mivel 60-70 fokos vízről van szó, szerintem egy sima akváriumi vízkeringető is megtenné, így gyakorlatilag bármilyen hőmérő szenzor megtenné, amivel a kimenő vizet figyeled, nem kell termosztát hozzá. Az arduino maga lesz a termosztát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest