- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BTminishop #5802 üzenetére
Simán is össze tudod válogatni, ha rászánod az időt az ALI-ról, annyi előnye is van, ha te válogatod össze, hogy egyúttal amikor utána olvasol meg is ismered a cuccokat.
[link]
Amire szükséged lesz az nagyon sok 10k ellenállás, és arduino szenzorokhoz való kábelek, illetve ne elégedj meg egy breadboarddal és feltételezem olyan kezdő vagy mint én akkor egy nagyobbon könnyebb dolgozni.
[link]
Most is kettő ilyen van egymás mellé rakva és a kettőn összedugdosva az aktuális projekt, mint referencia.
[link] -
tvamos
nagyúr
válasz
Én a Banggoodról rendeltem egyet, volt hozzá frankó doboz, meg minden. (De nem igazán érdekli a célszemélyt.)
-
válasz
Én az Aliról rendeltem gyakorlatilag mindent, és mindent külön, amire szükségem volt, célirányosan. Lehet egyszerűbb lett volna, ha egy starter pack-et rendelek, de a legtöbb elég drága volt, ami a vám miatt sem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest