Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz vargalex #5777 üzenetére
Mert én egy lusta ember vagyok
Tudod, fél egészség
(De van gépem, amin a legfrissebb verziók vannak, de lusta vagyok mindig mindent frissítgetni. Ezen a gépen is ott van mellette az arduino legfrissebbje, mégis ezt használom ).Nem is Neked írtam az elérést, hanem másoknak, akik olvassák. Lehet, hogy ez fölösleges volt, de már nem tudom törölni.
A másik kérdésben elbeszélünk egymás mellett:
Hiába tudja már a dyndns az új IP címet, ha útközben még megjegyezték a régit, és lassan térnek át az újra.
Pl. azt sem akarom, hogy windows alatt mindig hívogassam az ipconfig/flusdns-t.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest