- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
ViZion #23638 üzenetére
Sajnos mind kellene
30 pines a szallag amiből 27 vég megy bele a billentyűbe. Sorok, oszlopok, 2 LED 1 ground.
Igazából az jutott eszembe, hogyha nem jutok megoldásra, hogy max a két led közül az egyiket nem fogom használni, elég lesz a CapsLock led-je esetleg a GND-be teszem a szalagkábelét... Ezzel felszabadulna egy pin.. esetleg megnézhetem majd a shiftregistereket is .. ahogy láttam azzal ki lehet tolni a lábak számát. És ha a touchpad is kész akkor 4 pinnel még kevesebb is ez a szörnyűség mint kéne.
A lenti= korábbi példakódra amúgy ez a kimenete:Figyelés elindítva...
GPIO változás:
- GPIO 9 (pin: board.IO18): HIGH
Ha valakit érdekelne hogy a nem short-tester milyen kód (hátha esetleg két független bibi van a két kódomban ), akkor tegnap elkezdtem rendezni a git repót is:
code.py
Majd felkerülnek ide a pcb verziók filejai is ahogy van időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest