- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Postas99 #23455 üzenetére
asszonynak szoktam rajzoltatni vele, pl. karácsonyos-elfes kép, ilyesmi. Arra jó. Próbáltam statisztikai számításokra rábeszélni, erre ajánlott programot -fizetőset- amivel oldjam meg.
Pont az lett volna a lényeg, h ne én szívjak vele, ha azt akartam volna, akkor megoldom excelben...
Biztosan lesz ezekből valami, de még nagyongyerekcipőbenbébi rugdalózóban jár.Adatgyűjtésre is nagyon jó, de azt is a meglévőkből ollózza ki. Ha a githubon marhaság van, akkor azt kapod. Szal. nálam egyelőre csak egy plussz a gugli és a fórumok mellett, de nem váltja ki azt. És jobban is bízom pl. az "itt lakók" véleményében/tapasztalatában, mint amit az AI kidob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged