- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Postas99 #21835 üzenetére
"nem akarod inkább olyan helyről rendelni"
Nem.
Arduino® Nano RP2040 Connect with headers több, mint 11 ezer Ft.
Én a magam részéről egyelőre kihagyom a román csúcstechnológiát.
A videóba belekezdtem, de mikor láttam, hogy még 10 perc után is alig haladt valamit előre, akkor abbahagytam, nincs nekem időm több mint egy órán keresztül ezt hallgatni.
Egyébként is ki vagyok akadva az analfabétizmus ilyen szintű elterjedésére, hogy minimum érettségizett emberek nem értik meg, ami le van írva (funkcionális analfabéták), ezért el kell nekik egy videóval - vagy személyesen - szóban mondani.
Ha valaki nekem mondani akar valamit, írja le, és én majd elolvasom. Azt tudom lapozni, látom, mi van benne, mi az ami engem érdekel.
Egyébként, ameddig néztem, az nem győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest