- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Janos250 #21794 üzenetére
Azokra gondoltam, amik eleve a rendszerben vannak, mert azok valóban nem keverik a dolgokat.
A gondom a netről letöltött programokkal volt, amik összevissza ezt-azt akartak használni.
Aztán ide:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\librariesrakosgattam be, ez a problémák zömét megoldotta, mert a kacsacsőrösök közül először itt keres (legalábbis úgy tűnik, mert erről nem tudok semmi leírást, hogyan szedi sorba, a fordító paraméterei meg annyian vannak, hogy nem volt türelmem végigbogarászni.)
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250 #21794 üzenetére
Az "azok tudják, hogy hol keressék a nekik kellőt" elég hihetetlen, ha azokban is egy
#include <masikheader.h>
van csak..
Persze az azonos elnevezésű header-ekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ezt én is úgy szoktam, hogy kiválasztok egyet, telepítem. Ha nem tetszik, akkor leszedem és telepítem a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest