- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Janos250 #21794 üzenetére
Azokra gondoltam, amik eleve a rendszerben vannak, mert azok valóban nem keverik a dolgokat.
A gondom a netről letöltött programokkal volt, amik összevissza ezt-azt akartak használni.
Aztán ide:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\librariesrakosgattam be, ez a problémák zömét megoldotta, mert a kacsacsőrösök közül először itt keres (legalábbis úgy tűnik, mert erről nem tudok semmi leírást, hogyan szedi sorba, a fordító paraméterei meg annyian vannak, hogy nem volt türelmem végigbogarászni.)
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250 #21794 üzenetére
Az "azok tudják, hogy hol keressék a nekik kellőt" elég hihetetlen, ha azokban is egy
#include <masikheader.h>
van csak..
Persze az azonos elnevezésű header-ekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ezt én is úgy szoktam, hogy kiválasztok egyet, telepítem. Ha nem tetszik, akkor leszedem és telepítem a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest