Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
JulianSinulf #21713 üzenetére
"Ahhoz vagy a tápban vagy a kártyán kellene valaminek lennie ami lekommunikálja"
Hát szerintem a kártyán minden táptüskéről saját bizti, saját fázis bemenet van, de nyilván, attól hogy a GPU tudja az adatot, nem biztos hogy kimegy a telemetriába"3 tápcsatinál sem emlékszem, hogy mutatta volna bármi az erenkénti áramfelvételt."
Én sem ezt mondtam, azt mondtam csatlakozónként tudjuk az értéket, és egy csatiban van 3db 12V pinJa hogy nem az érdekel, folyik-e áram, hanem túl sok folyik-e
Amúgy amennyire tudom, nem az a baj, hogy egy ér kiesik, és a többi túlterhelődik, hanem hogy eleve kontakt probléma alakul ki, ha nagyon megtörik a kábel, és ezért melegszik, és szakad meg az áram, de ez már égés is egyben"Mivel átalakító van a kártya és a táp között így gondolkodhatom a régi ......."
Már egyre több tápon van 12vhpwr kimenet is, nem kell a szokásos 8pin átalakító, erre is gondolj. lehet okosabb a 12vhpwr kábeleit méréshez feldolgozni, ha univerzálist szeretnél. A leírásod alapján valami tesztelésekhez kell, és akkor többször kellhet cserélni a setupot
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- VKB Gunfighter MK IV - 'Modern Combat Edition' Pro - Botkormány - Nem twistes
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest