- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
nem, ez nem az. Ha oda vissza akarsz kommunikálni, akkor mindegyik odalra kell venned egy adót és vevőt is. Ennek az előnye, hogy pofon egyszerű, egy jó antennával és kellő táppal akár 1 km-re is lehet vele kommunikálni. Van hozzá a VritualWire, meg a Manchester library. Mindegyikkel próbáltam és működik. Radio Head library-val is megy, de szerintem az nem jó , mert túl nagy kódot generál.
Érdemes még megnézned a nrf24l01+-t , ami transciever, szóval oda vissza tudsz vele kommunikálni majd. Ő SPI-on kommunikál az MCU-val. Maga a programozása semmivel sem bonyolultabb. Van hozzá az RF24, RF4 Network és MIRF library. Mindegyikkel próbáltam és mennek. Személy szerint a MIRF-et használom, hogy miért azt nem tudom megmondani, talán azért mert előbb próbáltam ezzel.
(#2160) junhum
Igen , lsd feljebb.
-
softguner
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Ford topik
- LEGO klub
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Medence topik
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged