Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"minél nagyobb legyen a hatásfoka"
Köszönöm a tippet, figyelni fogok akkor erre is.."..megfelelő töltő mellett nem kell BMS"
Igazság szerint én valami ilyesmit néztem ki hozzá.
(Mondjuk a merítés védelem paraméterei kicsit zavarba hoznak.)
Nem is annyira a töltés miatt, hanem inkább a merítés elleni védelem miatt. A celláim már megvannak és azokban sajnos nincs védelem, ezért kellene valami elektronika is hozzá.
Emellett szeretném magát a töltést is kijelezni, ahogy korábban említettem.
Amúgy a kijelzéssel megvagyok már, de valami hardver védelem is jó volna."..ellenálláslétra"
Igen, pontosan erre gondoltam csak nem ismertem a nevét
Összesen 6 button lenne. Négy irány, egy Enter és egy Back.
Akkor lehet szétszedem két csoportra és két ellenálláslétrával csinálom meg, két bemenetet figyelek. Még így is jobb, mint hatot figyelni.ekkold:
"STM32 adatlap szerint 2V - 3,6V között működik"
Igen, ez rendben is lenne, de a hozzá tartozó komponensek már nem biztos vagy esetleg másképp.
Gondolok itt jelen esetben a hőmérséklet/pára szenzorra és valamilyen kijelzőre.
Ezért a fix 3.3V feltétlenül kellene. Illetve ki tudja a későbbiekben mihez használnék még fel egy ilyen tápot, ezért nem mennék alacsonyabb értékre vele.Ez a MIC5501/2/3/4 tetszik, hogy 160mV-ot droppol.
Viszont a fix 3.3V esetén nem tudom használni, mert az alá nem mennék tápfeszben.
(ahogy említettem, nem az mcu miatt, hanem egyéb kiegészítők miatt)
Szerintem más projectben tudnám használni, így mindenképpen köszönöm a hasznos info-t.Jelen tervem most az, hogy 2db 18650 Li-Ion cellát kötök sorba próbaként és egy 5V-os step-down-t kap.
Lehet nem válik be, de egy próbát megér nekem. Kísérlet, ha úgy vesszük.
(Mondjuk nekem ez az Arduino-féle vonal teljesen az
)A "WhitePill alias GreenPill" nagyon menő
Aryes, ekkold: Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
ekkold