- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Attól függ, hogy szeretném-e hogy kell-e? vagy jó-e ha van?
Tehát akkor ujra: a nano-ról leforrasztottam az atmega328-at (ellátási problémák miatt) és ezt fogom beültetni egy általam tervezett panelba, amit úgy látom sok féle képpen fel tudok majd programozni.
Azért nem programoztam fel még akkor a 328-at, mikor fent volt a nano-n, mert szeretném magán a beültetett panelon felprogramozni.
Tehát fel tudom programozni ISP-vel is, de ez plusz eszköz vagy az arduino uno-val is megoldható.
oks, ennek a bekötése hogyan nézne ki, milyen alkatrészek kellenek az atmega328 köré, hogy ez működjön?
Aztán lehet még gondolom FT232 chip-el is, ha mondjuk a panelomba ültetett 328 mellé teszek egy ilyen chipet.
Szóval keresem a legegyszerűbb de legpraktikusabb megoldást is, ahol a praktikussákot azon a síkon értem, hogy ha kell valamit módosítanom majd az programon, akkor a lehető legegyszerűbben tudjak ismét programot tölteni rá. Nyilván ezzel ki is lyukadtunk az USB kábelnél, FT232-t beültetve csak egy USB kábelre van szükség, de mondjuk az UNO-t se nagy szám mellé tenni, ha valamit írni kell rajta (ami lehet hogy soha nem fog megtörténni)ui.: például egy másik kérdés, kell-e a RESET pin-t felhúzni tápra? Ha igen, akkor 330R vagy 10k? Találtam mindenélre értéket is, meg azt is, hogy nem muszály ezt felhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy óra, két rendszer
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest