- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Attól függ, hogy szeretném-e hogy kell-e? vagy jó-e ha van?
Tehát akkor ujra: a nano-ról leforrasztottam az atmega328-at (ellátási problémák miatt) és ezt fogom beültetni egy általam tervezett panelba, amit úgy látom sok féle képpen fel tudok majd programozni.
Azért nem programoztam fel még akkor a 328-at, mikor fent volt a nano-n, mert szeretném magán a beültetett panelon felprogramozni.
Tehát fel tudom programozni ISP-vel is, de ez plusz eszköz vagy az arduino uno-val is megoldható.
oks, ennek a bekötése hogyan nézne ki, milyen alkatrészek kellenek az atmega328 köré, hogy ez működjön?
Aztán lehet még gondolom FT232 chip-el is, ha mondjuk a panelomba ültetett 328 mellé teszek egy ilyen chipet.
Szóval keresem a legegyszerűbb de legpraktikusabb megoldást is, ahol a praktikussákot azon a síkon értem, hogy ha kell valamit módosítanom majd az programon, akkor a lehető legegyszerűbben tudjak ismét programot tölteni rá. Nyilván ezzel ki is lyukadtunk az USB kábelnél, FT232-t beültetve csak egy USB kábelre van szükség, de mondjuk az UNO-t se nagy szám mellé tenni, ha valamit írni kell rajta (ami lehet hogy soha nem fog megtörténni)ui.: például egy másik kérdés, kell-e a RESET pin-t felhúzni tápra? Ha igen, akkor 330R vagy 10k? Találtam mindenélre értéket is, meg azt is, hogy nem muszály ezt felhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged