- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
maestro87 #1679 üzenetére
Szia!
Nekem van egy hasonló MCUfriend-es darabom, de úgy, mint egy komplett érintőképernyő a mai napig nem sikerült beüzemelnem. Maga kijelző része rendesen működik pl. az Adafruit-os TFT library-val, meg találtam egy külön library-t amivel sikerült életet lehelnem az érintő funkcióba is. De a kettőt egyszerre működésre bírni még nem sikerült.
Szóval én azt mondom ha teheted inkább ne vedd ezt meg, vagy ha igen akkor pl csak kijelzőnek tökéletes lesz. Arduino.cc-n is van egy fórumtéma ahol ezt a kijelzőt boncolgatják, de ott sem igazán sikerült az egészet működésre bírni. Gondolkoztam rajta, hogy a két library-ból valami használhatót összerakok csak eddig nem vett rá a lélek.Amit ajánlani tudok az az UTFT library. Ezzel lehet a legkönnyebben dolgozni szerintem. Van hozzá UTOUCH library is de ezzel a példánnyal nem lehet működésre bírni. Helyette inkább ilyet vegyél: [link] . Ez tökéletesen megy fent említett két library-val és gyorsan is lehet vele dolgozni. Több ilyet is felhasználtam már különböző applikációkba.
A linket csak a típus miatt tettem be, szokott lenni ez 3k-ért is.(#1680) bacus
Mit hova? kérdést egyszerűen le lehet rendezni mert ennek olyan a kialakítása, hogy csak bele kell dugni az UNO kártyába.
-
bacus
őstag
válasz
maestro87 #1679 üzenetére
Ezt próbáltad? A banggod oldalon van a link..
Le kell töltened, ki kell csomagolni, rádugni egy unora, majd betölteni az egyik example-t.
Ha még nem csináltad sosem, akkor nem is olyan egyszerü.. mit hova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged