- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Már ha minden rendben van a csomaggal.
Nekem hétfőn jött meg egy fotófej. És rá volt írva, hogy 800Ft ellenében adják ki. Aliexpress-es beszerzés, 12000ft értékben. Mikor kérdezem, hogy mire föl, az a válasz jött, hogy azért, mert a csomag levél gyanánt volt feladva. Így a többlet költség engem terhel.
(Nem nagy összeg, de semmi papírt nem kaptam róla. És ezt bármire rá lehet majd fogni. De így is felé árban lett, mint itthon. És 3 hét alatt ért ide) -
Janos250
őstag
De, egyetértek. Én még Bangoodról is szoktam rendelni. Gyors, és szintén futár hozza, nincs külön fizetni való, de drágább, mint az Ali, és kisebb a választék. Amióta van ez a dili, ebay-ről nem rendeltem, azt nem tudom, mi van ott most.
Például 48V-ot is tudó DC/DC-t Bangoodon csak egyet láttam, csillagászati áron, Aliról rendeltem párat egy hete kb, majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged