Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
"Nincs is inicializálva a Serial"
"Abban soros porton megy ki az infó nem teló, hanem PC számára. De azzal se jutok előrébb."
Persze, de azt azért feltételeztem, hogy próba erejéig csak tett bele valami kiírást, nem anélkül várta hogy a serial monitoron megjelenjen valami.
"Az AP nevének meghatározása sem ördögtől való"
Igen, de ez AP, és ha be akarsz rá jelentkezni, meg kell keresned az SSID-t, hogy be tudj rá jelentkezni, míg ha te adsz egy SSID-t, akkor azt tudod. Egyik elegánsabb, másik kényelmesebb."az AP létrejön"
Persze, aboolean result = WiFi.softAP(AP_NameChar, "stargazing");
alapján kutya kötelessége létrehozni, ha csak nem valami idétlen
karaktersorozat van az SSID-ben (AP_NameChar), vagy nem rövidebb a PW ("stargazing") 8 karakternél.
Lehet épp azért nem látja, mert nem tudja, milyen néven keresse?
Vagy valami egyéb gond van, hogy az egész valami hardver ok miatt el se indul nála?
Mondjuk resetelve marad az ESP.Én egyébként az egészet kissé másként csinálnám. Nem szeretek minden app-ot felrakni a telefonra, inkább WEB-et használok.
Más, hogy én - mint írtam - mindig direktbe létre szoktam hozni az AP-, nem is próbáltam még anélkül soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Építő/felújító topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold