- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß #13257 üzenetére
"Fájlátvitel: tökéletes arra a HTTP is."
Olyat még nem csináltam, ki kell bogarásznom, de hirtelenjében nem találok rá se példát, se leírást.
Az UART-on bejövő adatokat összegyűjtöm egy "fájlba", azaz egy vektorba, és másodpercenként egyszer egyben elküldöm.
"B opció, hogy VPN csatornát húzol ki a kliensről a vezetékes gépig"
Na, ez egész szimpatikus, nekem eszembe sem jutott. Persze, hogy hogyan csinálok VPN elérést a telefonhoz WiFin csatlakozó ESP-n, azt még szintén nem tudom.
"valami halálegyszerűt,"
Mivel még egyáltalán nem használtam VPN-t, mert eddig nem kellett semmire, nem tudom, melyik a halálegyszerű.
"Raspberry Pi "
Nem akarok málnát. Részben, mert azt preferálja az emberfia, amiben nagyobb gyakorlata van, részben meg már le vannak gyártva a PCB-k, be vannak ültetve az alkatrészek.
"persze érthető, ha nem írja le az ember"
Nem titok, csak nem akartam a lényegről elterelni a vonalat: GPS
Találtam ezt, de ezt se nagyon tudom hová tenni:
"HTTP uses TCP and TCP is a streaming protocol. You just need to send the HTTP headers, then pipe the serial input to the TCP socket. There's no need to store anything on the esp besides the transfer buffers."
Kénytelen leszek a TCP socket-ot is megtanulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest