- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Inkább tanulj és tudj mielőtt valamibe közbeoktojálsz bármit is, nemhogy még a "specifikációt" fikázd... főleg, hogy totál érthető, sőt volt még bőven ott ezután, még maga konkrét elkészíteni kívánt dolog is leírásra került egy az egyben !
A netről copy && pastelni mindenki tud én viszont egymagam 3 hét alatt a nulláról összehoztam egy kész eszközt nyákrendezéstől a kódon át a működő tesztelt összeépített végeredményig, optimalizáltam is, hogy 1KB Tiny13A-ba beleférjen 0.1% -os millis accuracyval míg te a delayedet forgattad mint mókus a mogyorót mert még azt se ismered...Légy oly szíves, te inkább ne is írj semmit se, semmilyen kérdésemre se a jövőben !
Illetve ha valahol osztanád az észt, akkor ezt ne a korábbi hányavetek módon mert én ott leszek, hogy megmondjam a frankót !Van különbség a segítség meg az önszerepeltetés között
Pláne, hogy ez utóbbi, mire föl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged